Ρεφλέ Ασημί και έντονα Toner χρώματα μαλλιών


Βαφή μαλλιών ξανθό άσπρο ασημί, υπέροχα ρεφλέ που εξαφανίζουν τις κιτρινίλες και χαρίζουν το τέλειο καθαρό ξανθό ασημί χρώμα μαλλιών, Toner σε 6 υπέροχους έντονους χρωματισμούς που θα σας συναρπάσουν, μια επαγγελματική προσέγγιση για χρώματα μαλλιών που θα σας καταπλήξουν με την απόδοση τους
  • Ασημί Silver Χρώμα μαλλιών Ρεφλέ που εξαφανίζει τις κιτρινίλες μετά από υπερξανθιστικές βαφές ή αποχρωματισμό, βαφή μαλλιών για καθαρό ξανθό, άσπρό ή ασημί χρώμα.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1:1 με οξυκρέμ 10vol
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ από 5 λεπτά έως 20 λεπτά ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάντα με έλεγχο για να μην αρπάξουν υπερβολικό χρώμα τα μαλλιά.

  • Toner σε 6 υπέροχους έντονους χρωματισμούς. Οι έντονοι χρωματικοί τόνοι εξακολουθούν να έχουν αυξανόμενη τάση ... αυτή τη σεζόν έχει μια ιδιαίτερη πινελιά. Είσαι έτοιμος? Mood xρώματα μαλλιών έντονα, ζωντανά, νέα, διασκεδαστικά. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ! Απλώς ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες χρήσης.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1 : 1,5 (60γρ χρώμα toner + 90γρ οξυκρέμ 5Vol Mood).
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ : 20 λεπτά.
ΝΕΟ ΟΞΥΚΡΕΜ ΜΙΞΗΣ MOOD 5Vol (1,5%) για μεγάλη διάρκεια στο τελικό χρώμα.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ η προτεραιότητα είναι το πόσο ξανοιγμένα είναι τα μαλλιά πριν από την εφαρμογή του mood toner έντονου χρώματος μαλλιών.

Όλα τα έντονα χρώματα toner μαλλιών μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους και να δώσουν υπέροχους , μοναδικούς έντονους χρωματισμούς.
Π.Χ. Αναμίξτε 90γρ Νο 912 Moody grey + 10γρ No 911 Moody blue με 150γρ οξυκρέμ 5vol Mood .
Περάστε το μίγμα σε ήδη ξανοιγμένα μαλλιά και θα έχετε ένα υπέροχο μεταλλικό γκρί μπλε χρώμα.

Mood χρώμα μαλλιών από μία κορυφαία εταιρία, οι επαγγελματικές βαφές μαλλιών της Mood είναι σχεδιασμένες για να συμπληρώνουν η μία την άλλη και να δημιουργούν μοναδικές αποχρώσεις. Βαφή μαλλιών ξανθό άσπρο ασημί, επαγγελματικές βαφές μαλλιών, χρώμα μαλλιών.
Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top