Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνετε στο μεγαλύτερο μέρος τους μέσω της εταιρίας ταχυμεταφοράς  ACS, για πιο γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Σε ογκώδες παραγγελίες  μπορείτε να επιλέξετε εσείς την μεταφορική εταιρία της περιοχής σας, με δική σας χρέωση εξόδων αποστολής.

Με Courier (ACS COURIER)

Οι παραγγελίες προϊόντων, μπορούν να παραδοθούν στο χώρο σας από την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας courier, σε όλη την Ελλάδα, εντός 48 ωρών από την στιγμή της παραγγελίας σας, εκτός από τις παραδόσεις στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, υπόλοιπα νησιά, καθώς και σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπου πιθανά να απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθεί η παράδοσή σας.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται 10:00πμ – 5:00μμ Δευτέρα έως Παρασκευή. Για παράδοση δέματος ημέρα Σαββάτου, υπάρχει επιπλέων  χρέωση.

Σε αυτό τον τρόπο αποστολής, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας πριν ή κατά την παράδοση,

α) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

β) αντικαταβολή.

Με ΕΛ.ΤΑ.

Όσον αφορά την αποστολή με τα ΕΛ.ΤΑ η παραγγελία σας θα κάνει 3 με 5 εργάσιμες ημέρες για να το παραλάβετε, όπου θα σας σταλεί ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας για να παραλάβετε το δέμα σας. Επίσης μπορείτε να υπολογίστε τις ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφετε στο ενημερωτικό e-mail  ως ημερομηνία αποστολής και μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών αναζητήστε το δέμα σας στο ταχυδρομικό γραφείο της περιοχής σας.

Σε αυτό τον τρόπο αποστολής, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας πριν ή κατά την παράδοση,

α) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

β) αντικαταβολή.

Με μεταφορική εταιρία (πρακτορείο) της επιλογή σας.

Το κόστος των μεταφορικών από το πρακτορείο έως τον τελικό προορισμό της παραγγελίας βαρύνει εσάς.

Έχετε την δυνατότητα, για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, να επιλέξετε την αποστολή με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ) που εξυπηρετεί την περιοχή σας, για να μειώσετε το κόστος των μεταφορικών εξόδων. 

  • Θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία της μεταφορικής που επιθυμείτε, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί τους.
  • Εάν δεν έχετε κάποια μεταφορική, θα βρούμε εμείς ποιά εξυπηρετεί την περιοχή σας και θα σας ειδοποιήσουμε.

Αυτός ο τρόπος αποστολής ενδείκνυται για παραγγελίες  μεγάλου όγκου &  βάρους άνω των 15 κιλών, όπου το κόστος αποστολής τους με courier θα είναι μεγάλο. Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων με την μεταφορική εταιρία καθώς και ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης που αφορά εσάς και τον μεταφορέα σας.

Σε αυτό τον τρόπο αποστολής, δεν έχετε την δυνατότητα της αντικαταβολής. Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα πρέπει να έχετε κάνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας.

Αναλαμβάνουμε δωρεάν την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας, από την έδρα μας μέχρι το πρακτορείο ανταπόκρισης της περιοχής σας.  Το κόστος των μεταφορικών από το πρακτορείο έως τον τελικό προορισμό της παραγγελίας βαρύνει εσάς.

Κατά την δημιουργία της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία της μεταφορικής που επιθυμείτε, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί τους  και θα φροντίσουμε για την άμεση αποστολή της παραγγελίας σας, στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παραστατικό πώλησης, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας μας προς εσάς.  Οι αποστολές με αυτό τον τρόπο αποστολής, από το πρακτορείο έως τον τελικό προορισμό, ταξιδεύουν με χρέωση και ευθύνη του παραλήπτη.

 

Ο χρόνος παράδοσης  της παραγγελίας σας  για μεγάλες πόλεις είναι από 1-2 ημέρες και για τα νησιά από 3 έως 5 ημέρες.

Παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα μας.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημά μας, <ZiDa Group> που βρίσκεται: 

στην Οδό Μακεδονίας 43, Θεσσαλονίκη. Ωρες λειτουργίας της αποθήκης μας είναι:

 ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09,00-16,00  ή

Στο κατάστημά μας έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής.

ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΕΛΛΙΑΣ ΛΟΓΟΙ:

 Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

 Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εάν υπάρξουν επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις άρνησης παραλαβής παραγγελίας, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση στα τηλέφωνα μας 2310 839000 όπου άνθρωποι της εταιρίας μας θα σας βοηθήσουν για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σας. Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 16:00.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης