Όροι χρήσης

Όροι χρήσης E-shop

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.zidapro.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους χρήσης, τότε δεν επιτρέπετε η πρόσβαση σας καθώς και η χρήση της  ιστοσελίδα μας

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η  ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. Η ιστοσελίδα παρέχεται από την ZIDA ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (εφ’ εξής η εταιρεία) και διατίθεται τόσο σε νομικά πρόσωπα όσο και σε φυσικά πρόσωπα, τα οποία μπορούν να συνάψουν νομικά δεσμευτικές συμφωνίες στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας. Εάν δεν καλύπτετε τις προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η από μέρους σας συνέχιση της χρήσης της Ιστοσελίδας μετά από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής σε αυτούς τους Όρους χρήσης σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Η Εταιρία δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.zidapro.gr τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας. Η εταιρεία καταβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες της ιστοσελίδας και το περιεχόμενο της στο σύνολό του είναι ακριβείς, σαφείς, έγκυρες, πλήρεις, σωστές και διαθέσιμες. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της εταιρείας για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στο κοινό εξ αφορμής αυτής της χρήσης της ιστοσελίδας www.zidapro.gr. Είναι στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να σιγουρέψει ότι οι προδιαγραφές των προϊόντων που αγοράζει, ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του. Η εταιρία έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, επειδή η τελική προβολή εξαρτάται και από την οθόνη του χρήστη, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος, για την οποία δε φέρουμε καμία ευθύνη. 

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν για την χρονική στιγμή που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τιμές που αναγράφονται δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται από το σύστημα αυτόματα και εμφανίζεται στο καλάθι αγορών.

 ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ.  Στο σχετικό πεδίο “Είσοδος μέλους”, μπορείτε να εγγραφείτε ως νέο μέλος στον ιστότοπό μας, υποβάλλοντας τα στοιχεία σας, ήτοι το username και τον κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε, επιβεβαίωση του κωδικού πρόσβασης, όνομα, επίθετο, διεύθυνση, πόλη, χώρα, Τ.Κ., τηλέφωνα, e-mail, URL και το κείμενο που επιθυμείτε να μας απευθύνετε. Τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι τα απολύτως απαραίτητα για την ταυτοποίηση του μέλους. Τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται στο λογισμικό της ιστοσελίδας μας, μόνο εφόσον ο χρήστης/υποψήφιο μέλος παράσχει τη σχετική συναίνεση και συγκατάθεσή του στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Στην αντίστοιχη φόρμα-χωρίο παρέχεται σχετικός σύνδεσμος (link) με πληροφορίες για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Καθώς είναι απαραίτητη η καταγραφή της παρεχόμενης από τον χρήστη/υποψήφιο μέλος συναίνεσης στην επεξεργασία και συλλογή των προσωπικών του δεδομένων, το λογισμικό της ιστοσελίδας μας διαθέτει μηχανισμό καταγραφής της διεύθυνσης IP του χρήστη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή (timestamp) που συναινεί στα ανωτέρω, με απώτερο σκοπό την απόδειξη της σχετικής συναίνεσης, στην περίπτωση που αυτό απαιτηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Επιπλέον, ο μηχανισμός διατήρησης προηγούμενων συναινέσεων που διαθέτει το λογισμικό της ιστοσελίδας μας, παρέχει τη δυνατότητα ανωνυμοποίησης όλων των προσωπικών σας δεδομένων. Την εν λόγω δυνατότητα μπορούν να ενεργοποιήσουν εξουσιοδοτημένα πρόσωπα της Επιχείρησής μας στην περίπτωση αιτήματος διαγραφής ή περιορισμού επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. 

Τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι τα απολύτως απαραίτητα για την ταυτοποίηση του μέλους. Τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται στο λογισμικό της ιστοσελίδας μας, μόνο εφόσον ο χρήστης/υποψήφιο μέλος παράσχει τη σχετική συναίνεση και συγκατάθεσή του στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

-Μέλη - Επαγγελματίες. Εάν είστε επαγγελματίας στον χώρο της ομορφιάς (κομμωτήριο, είδη κομμωτηρίου, εμπόριο ειδών ομορφιάς) και διατηρείτε επαγγελματικό ΑΦΜ παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα πεδία που σημειώνονται με (*) γιατί είναι υποχρεωτικά καθώς ΑΦΜ και ΔΟΥ. Με το που θα επιβεβαιώσουμε ότι το επαγγελματικό σας ΑΦΜ είναι ενεργό, θα σας αποσταλεί με e-mail η ολοκλήρωση της εγγραφή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση των στοιχείων σας. Στη συνέχεια θα αναβαθμιστεί ο λογαριασμός (username) σας σε μέλος χονδρικής ώστε να έχετε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε το ZiDa professional, θα πρέπει να συνδέεστε στον λογαριασμό σας ώστε να βλέπετε τις τιμές που σας αφορούν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της εταιρείας διέπει τη χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται ή παρέχονται από εσάς στην Ιστοσελίδα. Για να λάβετε γνώση της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) της εταιρείας πατήστε τον σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΛΩΝ. Για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, ο χρήστης κατευθύνεται, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που επιλέγει, στο αντίστοιχο σημείο του ηλεκτρονικού καταστήματος. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

A) Αντικαταβολή με πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας:

Πληρώνετε στον υπάλληλο της εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε, εφ' όσον έχετε επιλέξει την μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή. Σε παραγγελία με αντικαταβολή τα μεταφορικά έξοδα είναι: 4,50€ έως 3 κιλά + 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.

B) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλείτε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK Αριθμός Λογαριασμού: IBAN: GR86 0140 7100 7100 0200 2007 943

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR8401108310000083120042672

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR3402607010000760200302585

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR02 0171 0760 0060 7613 6505 848

Όνομα δικαιούχου ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.  Στείλτε μας την απόδειξη της κατάθεσης της  πληρωμής με email στο [email protected]. Με την λήψη του αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικών με την courier ACS είναι: 2,50€ έως 3 κιλά + 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Δ) Παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα μας.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημά μας, "ZiDa Διαμαντόπουλος" που βρίσκεται στην οδό Δελφών 8, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνα 2310 839173. Ώρες λειτουργίας καταστήματος είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00-15:00 - ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-20:30 - ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-14:00.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Τα έξοδα μεταφοράς είναι 2,50€ έως 3 κιλά + 0,80€ για επιπλέον κιλό

Η αντικαταβολή σε κάθε περίπτωση χρεώνεται + 2,00€ ευρώ

Για παράδοση Σάββατο υπάρχει έξτρα χρέωση + 2,50€

Ειδική μεταχείριση και παράδοση σε συγκεκριμένες ώρες + 3,50€

Οι τιμές ισχύουν για παραγγελίες έως 20 κιλά. Για μεγαλύτερο βάρος δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής και η χρέωση γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1 - 2 εργάσιμων ημερών στις Πρωτεύουσες των Νομών Ελλάδας

2 - 5 εργάσιμων ημερών σε απομακρυσμένες νησιωτικές η δυσπρόσιτες περιοχές, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται 10:00 - 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Οι τιμές από 3 κιλά και πάνω αυξάνονται κλιμακωτά. Παραγγελίες με βάρος άνω των 20kg μπορεί να είναι ασύμφορες και η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία της επιλογή σας, κατόπιν προπληρωμής σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν συνυπολογίζονται στην αξία της παραγγελίας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Όλες οι παραγγελιές μας ελέγχονται δυο φορές πριν από την αποστολή τους. Σε περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα, από δικό μας λάθος, ο  πελάτης ενημερώνει την εταιρία μας εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παρέλαβε, για έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση, αυτή τα έξοδα επιστροφής των λάθος προϊόντων από την εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής.

Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα,  ισχύουν τα ακόλουθα: Ενημέρωση της εταιρίας μας για την επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος, που θα πρέπει να συνοδεύεται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή με Δελτίο Αποστολής του επαγγελματία πελάτη και την αρχική πλήρη συσκευασία του. Εάν δεν υπάρχει ενημέρωση από τον πελάτη προς την εταιρεία μας, δεν μπορούμε να κάνουμε αποδοχή και παραλαβή των προϊόντων και τα προϊόντα θα επιστρέψουν στον πελάτη. Εφόσον διαπιστωθεί το ελάττωμα, πραγματοποιείται  ή αντικατάσταση του προϊόντος, με το ίδιο ή άλλο προϊόν αντίστοιχων ή καλύτερων χαρακτηριστικών ή αντίστοιχης αξίας για την αντικατάσταση. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή τότε η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων .

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης αγοράς ή του τιμολογίου. Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν, εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, μαζί με όλα όσα περιείχε η συσκευασία και την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον και εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν, καθώς και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως και πρέπει να συμπληρώσετε το υπόδειγμα δελτίου υπαναχώρησης, με το οποίο μπορείτε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 30 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων. Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής παράδοσης που προσφέρει ο ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Εάν αυτό διαπιστωθεί μετά από έλεγχο του προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφετε στο αποστολέα με δική του χρέωση. Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία για την μείωση της αξίας του προϊόντος.  Σε περίπτωση που το προϊόν ή το σύνολο της παραγγελίας που θα επιστρέψετε συνοδευόταν από οποιοδήποτε δωρεάν, χωρίς χρέωση προϊόν, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό. Δεν χωρεί υπαναχώρηση σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση τους.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή επιστροφών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, βίντεο, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Zi.Da ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Zi.Da ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ. Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.zidapro.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο, χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. Η πρόκληση ζημιών, η παρεμβολή, η υποκλοπή ή η κατάληψη οποιουδήποτε συστήματος, της Ιστοσελίδας ή των Πληροφοριών ή που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. Η σύνδεση προς οποιαδήποτε σελίδα της Ιστοσελίδας άλλη εκτός από την εταιρεία μέσω σύνδεσης απλού κειμένου απαγορεύεται αυστηρά εάν δεν υπάρχει ξεχωριστό συμφωνητικό σύνδεσης με την εταιρεία. Κάθε ιστοσελίδα ή άλλη συσκευή που παρέχει σύνδεση προς την τοποθεσία ή οποιαδήποτε σελίδα είναι διαθέσιμη εντός αυτής, δεν επιτρέπεται να αναπαράγει το Περιεχόμενο, να χρησιμοποιεί περιβάλλον προγράμματος περιήγησης ή περιθωρίου γύρω από το Περιεχόμενο, να υπονοεί με οποιονδήποτε τρόπο ότι η εταιρεία την εγκρίνει, να παρερμηνεύει οποιαδήποτε κατάσταση, συμπεριλαμβανόμενης της σχέσης της με την εταιρεία,  να παρουσιάζει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρείας, και να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε λογότυπο ή σήμα της εταιρείας χωρίς προηγούμενη ρητή γραπτή άδεια της εταιρείας .

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. Συμφωνείτε ότι η εταιρεία, κατά την απόλυτη κρίση της, δικαιούται να τερματίσει ή να αναστείλει τη χρήση της ιστοσελίδας, του περιεχομένου ή/και των πληροφοριών της από εσάς, οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, ή και χωρίς αιτιολογία, ακόμη και αν η πρόσβαση και η χρήση συνεχίσει να επιτρέπεται σε άλλους. Με την εν λόγω αναστολή ή τον τερματισμό της χρήσης, υποχρεούστε (α) να διακόψετε αμέσως τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών, και (β) να καταστρέψετε οποιοδήποτε αντίγραφο του περιεχομένου έχετε δημιουργήσει. Η πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα, στις Πληροφορίες ή στις Υπηρεσίες μετά από τον τερματισμό, την αναστολή ή τη διακοπή κατά τα ανωτέρω, συνιστά πράξη παράνομης εισόδου. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι υμών ή έναντι οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε τερματισμό ή αναστολή της πρόσβασής σας στην ιστοσελίδα, τις Πληροφορίες ή/και τις Υπηρεσίες.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας www.zidapro.gr υποχρεούται να συμμορφωθεί με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος οφείλει να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου του Δικτύου. Ο επισκέπτης αναλαμβάνει την ευθύνη οποιασδήποτε μορφής ζημία που προκλήθηκε στην ιστοσελίδα από τον επισκέπτη λόγω ακατάλληλων ενεργειών του. Σε περίπτωση άσκησης οποιαδήποτε αγωγής, αξίωσης, διοικητικής ή δικαστικής κατά της εταιρείας για την ιστοσελίδα, λόγω οποιασδήποτε μορφής παράβασης του, ο τελευταίος αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρέμβει στη σχετική δικαστική διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει την εταιρεία στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ. Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπετε από τις διατάξεις του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου, καθώς και τις οδηγίες και Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Ερμηνεύεται βάσει των κανόνων καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Στην περίπτωση που κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές προκύπτουσες από την παρούσα είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zidapro.gr ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των στοιχείων σας, δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία: Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310 839000 ή 2310 839173.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top