Τεχνικά προϊόντα mood

Επαγγελματικά τεχνικά προϊόντα μαλλιών mood, οξυκρέμ πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια, ντεκαπαζ για ασφαλή αποχρωματισμό των μαλλιών, περμανάντ μαλλιών.

Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα, φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 5vol, 10vol, 20vol, 30vol, 40vol. Εξασφαλίζουν κάλυψη, σταθερότητα στο χρώμα με μεγάλη διαρκεία.

Ντεκαπάζ μαλλιών για γρήγορα ξανοίγματά και ασφαλή αποχρωματισμό των μαλλιών. Σκόνες αποχρωματισμού με δύναμη ξανοίγματος από 7 εώς 9 τόνους και αναλογία μίξης με οξυκρέμ 1:2. Dust-Free εμπλουτισμένο με μαλακτικά συστατικά και PLEX που αποτρέπουν την αφυδάτωση των μαλλιών.

Επαγγελματικά τεχνικά προϊόντα μαλλιών mood, με φόρμουλες που προσφέρουν την ανώτερη απόδοση, χάρη σε μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες προστασίας μαλλιών στη βιομηχανία ομορφιάς.

Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 10vol, 20vol, 30vol, 40vol.
Ντεκαπάζ μαλλιών, σκόνη αποχρωματισμού ντεκαπάζ μαλλιών για σούπερ γρήγορα ξανοίγματά και ασφαλή αποχρωματισμό των μαλλιών.
Περμανάντ μαλλιών για ένα άριστο αποτέλεσμα των μαλλιών, εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη που δυναμώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top