Προφίλ

Βαφές μαλλιών, προϊόντα μαλλιών, είδη κομμωτηρίου, η Zi.Da Professional δραστηριοποιείται στον χώρο των επαγγελματιών κομμωτών. Η συνεργασία μας με μία από τις εξέχουσες εταιρίες στο χώρο παγκοσμίως, μέσω της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής στην Ελλάδα των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσφέρει εγγυήσεις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του κομμωτηρίου είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης που εμπνέουμε στον επαγγελματία κομμωτή, καθώς η πορεία της εταιρίας μας περιλαμβάνει επιτυχίες, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του πελατολογίου της. Βαφές μαλλιών προϊόντα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσετε. 

Η Zi.Da Professional εδώ και πολλά χρόνια, με υπευθυνότητα και συνέπεια σας προσφέρει, βαφές μαλλιών και ποιοτικά προϊόντα μαλλιών σε προσιτές επαγγελματικές τιμές, λόγο του ότι όλα τα προϊόντα έρχονται σε εσάς, απευθείας από την κεντρική μας αποθήκη, χωρίς μεσάζοντες και εξτρά χρεώσεις που ανεβάζουν την αρχική τιμή του προϊόντος. 

Με ιντερνετική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποστέλλουμε μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, τα είδη που παραγγείλατε απευθείας στο χώρο σας, βαφές μαλλιών, προϊόντα μαλλιών, είδη κομμωτηρίου.

Αποστολή προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρικά :  Zi.Da Diamantοpoulos, Δελφών 8, Θεσσαλονίκη τηλ. Τηλ. 2310 839000 / 2310 839173

Αποθήκη : Zi.Da Diamantopoulos Μακεδονίας 43 Θεσσαλονίκη

Είμαστε πάντα ανοιχτοί για οποιαδήποτε συνεργασία μας με επαγγελματίες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

                                                                Με εκτίμηση για την Zi.Da Group of Beauty Companies

                                                                  Διαμαντόπουλος Δημήτρης Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top