Κερατίνης προϊόντα

Μεταξένιο σαμπουάν με φυτική κερατίνη και το σύμπλεγμα Multi-Mineral bio-fermented για πιο δυνατά, ενυδατωμένα και ευκολοχτένιστα μακριά μαλλιά.
Μεταξένια μάσκα εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη και το βιοζυμωμένο σύμπλεγμα Multi-Mineral, για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή.
Κρέμα πολλαπλών χρήσεων εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη και το βιοζυμωμένο σύμπλεγμα Multi-Mineral. Vegan φόρμουλα, χωρίς θειικά άλατα.
Επαγγελματική προσφορά μεταξένιο σαμπουάν με φυτική κερατίνη και το σύμπλεγμα Multi-Mineral bio-fermented για πιο δυνατά, ενυδατωμένα και ευκολοχτένιστα μακριά μαλλιά.
Επαγγελματική προσφορά μεταξένιας μάσκας εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη, για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή.
Επαγγελματική προσφορά κρέμας πολλαπλών χρήσεων εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη και το βιοζυμωμένο σύμπλεγμα Multi-Mineral. Vegan φόρμουλα, χωρίς θειικά άλατα.
Σαμπουάν κερατίνης σε συσκευασία 1000ml με σύμπλεγμα Multi-Mineral bio-fermented για πιο δυνατά, ενυδατωμένα και ευκολοχτένιστα μακριά μαλλιά.
Μάσκα κερατίνης σε συσκευασία λουτήρα εμπλουτισμένη με το βιοζυμωμένο σύμπλεγμα Multi-Mineral. Εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.
Το επαγγελματικό πακέτο περιλαμβάνει 3 Keratin Shampoo 400ml, 3 Keratin Mask 300ml, 3 Keratin 2in1 Cream 200ml και ΔΩΡΟ 1 Keratin Shampoo 1000ml, 1 Keratin MAsk 1000ml και δείγματαΔελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top