Προσφορές MOOD


Bαφές μαλλιών, προσφορές σε χαμηλές επαγγελματικές τιμές σε όλα τα προϊόντα μαλλιών MOOD, χωρίς μεσάζοντες και εξτρά χρεώσεις, προσφορές σε πακέτα βαφής μαλλιών. Η Zi.Da Group of Beauty Companies Diamantopoulos, εδώ και πολλά χρόνια, με υπευθυνότητα και συνέπεια σας προσφέρει, ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Βαφές μαλλιών που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα, 3D αντανακλάσεις, βαφές μαλλιών με τεχνολογία κατά του ξεθωριάσματος, υπέροχη λάμψη και τέλεια κάλυψη. 

Σε συνεργασία Ευρωπαϊκού επιπέδου έχουμε κρατήσει χαμηλές επαγγελματικές τιμές, λόγο του ότι όλα τα προϊόντα MOOD έρχονται σε εσάς, απευθείας από την κεντρική μας αποθήκη, χωρίς μεσάζοντες και εξτρά χρεώσεις που ανεβάζουν την αρχική τιμή του προϊόντος. 

Με ιντερνετική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποστέλλουμε μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, τα είδη που παραγγείλατε απευθείας στο χώρο σας. Βαφές μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσετε.

Αποστολή προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Προσφορές βαφής μαλλιών Mood 3D, αρχικά πακέτα για κομμωτήρια, χρωματολόγιο βαφής μαλλιών mood 3D, με μοναδικές αποχρώσεις για τις υπηρεσίες του επαγγελματία.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top