Οξυζενέ μαλλιών και είδη προστασίας

Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 10vol, 20vol, 30vol, 40vol. Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα για επαγγελματική χρήση. Χαρακτηριστικά: Φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια. Εξασφαλίζει ένα μακράς διαρκείας και σταθερό χρώμα.

Ευχάριστο άρωμα χωρίς ερεθισμούς

Οφέλη: Η οξειδωτική δράση της παραμένει αμετάβλητη εγκαίρως. Υψηλή μαλακτική δράση και λάμψη. Δημιουργεί ένα ομοιογενές και κρεμώδες μίγμα που δεν στάζει.

Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα, κρέμες γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, επαγγελματικη Βαφη μαλλιων Mood, επαγγελματικές βαφές μαλλιών, χρώμα μαλλιών, βαφή μαλλιών.

Οξυκρέμ βαφής μαλλιών γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια σε 5Vol(1,5%) των 1000ml.
Οξυζενέ βαφής μαλλιών, οξειδωτικές κρέμες για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 10vol (3%) των 1000ml.
Oξυζενέ οξυκρέμ βαφής μαλλιών για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 20vol (6%) των 1000ml.
Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα, για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 30vol (9%) των 1000ml.
Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα, γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 40vol (12%) των 1000ml.
Oξυκρέμ μαλλιών σε συσκευασία των 100ml, σε 4 βαθμούς 10,20,30,40 vol, χωρίς ερεθισμούς, με ευχάριστο άρωμα και προστατευτικά έλαια, εξασφαλίζει σταθερό χρώμα.
Βοηθητικό πρόσθετο βαφής μαλλιών, με αντισταμινική ιδιότητα για προστασία του δέρματος από ερεθισμούς, αυξάνει την λάμψη & την διάρκεια του χρώματος.
Αφαιρετικό χρώματος βαφής μαλλιών, δεν επηρεάζει τις φυσικές χρωστικές ουσίες της τρίχας, διόρθωση του χρώματος των μαλλιών, αφαίρεση χρώματος μαλλιών.
Βαφή μαλλιών σε 10 λεπτά, σταγόνες επιτάχυνσης του χρόνου βαφής των μαλλιών &τεχνικών εργασιών χωρίς να κάνει ζημιά στα μαλλιά.
Μπέρτες μίας χρήσης κομμωτηρίου, σε σακούλα 36 τεμαχίων, κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό 15mm, εύχρηστες κατάλληλες για την βαφή μαλλιών.
Μια τέλεια επαγγελματική ποδιά βαφής μαλλιών κομμωτηρίου, με ρυθμιζόμενους αορτήρες, κατασκευασμένη με ανθεκτικό αδιάβροχο μαύρο ύφασμα και κέντημα mood.
Μια υπεροχή μακριά και αδιάβροχη μπέρτα, σε ύφασμα λεπτό ανάλαφρο με λάστιχο και κλιπ προσαρμογής. Μαύρο χρώμα με κεντημένο το λογότυπο της Μood. Ιδανική μπέρτα για την βαφή ή για το κούρεμα.

Βλέπετε 1 - 12 από 19


Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top