Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα

Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 10vol, 20vol, 30vol, 40vol. Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα για επαγγελματική χρήση. Χαρακτηριστικά: Φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια. Εξασφαλίζει ένα μακράς διαρκείας και σταθερό χρώμα.

Ευχάριστο άρωμα χωρίς ερεθισμούς

Οφέλη: Η οξειδωτική δράση της παραμένει αμετάβλητη εγκαίρως. Υψηλή μαλακτική δράση και λάμψη. Δημιουργεί ένα ομοιογενές και κρεμώδες μίγμα που δεν στάζει.

Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα, κρέμες γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, επαγγελματικη Βαφη μαλλιων Mood, επαγγελματικές βαφές μαλλιών, χρώμα μαλλιών, βαφή μαλλιών.

Βοηθητικό πρόσθετο βαφής μαλλιών, με αντισταμινική ιδιότητα για προστασία του δέρματος από ερεθισμούς, αυξάνει την λάμψη & την διάρκεια του χρώματος.
Οξυκρέμ μαλλιών γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 5vol (1,5%).
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 10vol (3%).
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 20vol (6%).
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 30vol (9%).
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 40vol (12%).
Αφαιρετικό χρώματος βαφής μαλλιών, δεν επηρεάζει τις φυσικές χρωστικές ουσίες της τρίχας, διόρθωση του χρώματος των μαλλιών, αφαίρεση χρώματος μαλλιών.
Βαφή μαλλιών σε 10 λεπτά, σταγόνες επιτάχυνσης του χρόνου βαφής των μαλλιών &τεχνικών εργασιών χωρίς να κάνει ζημιά στα μαλλιά.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top