Φυσικές Σαντρέ Σταχτί αποχρώσεις


Βαφές μαλλιών mood, υπέροχα φυσικά Σαντρέ και Σταχτί χρώματα με υπέροχη κάλυψη και το πιο τέλειο φυσικό αποτέλεσμα του χρώματος με βαφές μαλλιών. Το Χρώμα είναι ένας οδηγός μόδας. Οι τεχνικές βαφής και η βαφές μαλλιών αποτελούν το 60-80% τον κύκλο εργασιών των κομμωτών.

H Mood  είναι μία κορυφαία εταιρία , προσφέροντας νέες βαφές μαλλιών με πολλές δυνατότητες χρήσης και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που ανταποκρίνεται σε όλους τους κομμωτές. Βαφές μαλλιών Mood σαντρέ. 

Συμβουλές : Ο χρόνος παραμονής της βαφής εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών και φυσικά αν έχουμε κάποιο ποσοστό λευκών. Για πολύ δυνατά φυσικά με μεγάλο ποσοστό λευκών αφήνουμε 45 min. Πάντοτε προσθέτουμε και τα βασικά χρώματα σε αποχρώσεις όπως τα κόκκινα χρώματα, για να δυναμώσουμε την απόχρωση.

Η επαγγελματική σειρά με τις επαγγελματικές βαφές μαλλιών της Mood  είναι σχεδιασμένη για να συμπληρώνει η μία την άλλη , να δημιουργεί μοναδικές αποχρώσεις , να προσαρμόζετε στις υπηρεσίες , για κάθε τύπου μαλλιών ˙ πάντα εγγυάται την αξιοπιστία, καθώς την λάμψη των μαλλιών αλλά και την πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών.

 Βλέπετε 1 - 12 από 13


Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top