Θεραπεία τριχόπτωσης μαλλιών

Κωδικός: 07-829 hairloss treat
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Anti Hair Loss Treatment 100ml

Θεραπεία για καταπολέμηση της τριχόπτωσης μαλλιών, κλινικά δοκιμασμένη, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, που αυξάνει την ποσότητα των τριχών στην φάση ανάπτυξης. ιδανική για εύθραυστα, εξασθενημένα μαλλιά που αραιώνουν. Κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλά, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα,  που αυξάνει  την ποσότητα των τριχών στην φάση ανάπτυξης, καταπολεμά την απώλεια και λέπτυνση των μαλλιών. Συσκευασία των 100 ml με ακροφύσιο έως και 66 εφαρμογές.  Δερματολογικά ελεγμένη θεραπεία τριχόπτωσης μαλλιών , χωρίς  paraben.

Εμπλουτισμένη με ένα παράγωγο της glycosylated larch, η οποία διεγείρει την δραστηριότητα των βλαστικών κυττάρων μέσα στο θύλακα της τρίχας.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, η οποία αναστέλλει την απελευθέρωση του παράγοντα φλεγμονής που συνδέονται με την τριχόπτωση. Θεραπεία τριχόπτωσης μαλλιών.

Ψευδάργυρο που αυξάνει την ενσωμάτωση της κυστεΐνης και  τις πρωτεΐνες των μαλλιών. Αργινίνη με ενυδατικές και ενυδατικές ιδιότητες. Είναι υποδειγμένο για ξηρό και ιδιαίτερα ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

Βιταμίνη PP με την αντιοξειδωτική δράση, αυξάνει την παραγωγή κερατίνης  με αντιφλεγμονώδη δράση.

Κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα χάρη στην καινοτομική σύνθεση με εκχύλισμα αγριοπεύκης,  που διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Συσκευασία των 100 ml με ακροφύσιο έως και 66 εφαρμογές.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Έντονη θεραπεία: μια φορά την ημέρα για 1 μήνα. Συντήρηση: μία φορά την εβδομάδα για 1-2 μήνες.

8-10 ψεκάσματα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, κάντε μασάζ για την καλύτερη  απορρόφηση από το τριχωτό του κεφαλιού.  Δεν ξεβγάζετε.

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top