Θεραπεία Addmino-18 SET

Κωδικός: Addmino-18 SET κωδ. 01-190
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Δώσε ζωή στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου! Η καλύτερη θεραπεία μαλλιών Addmino 18 είναι αυτό που χρειάζεσαι, ένα ΚΙΤ με 3 μαγικά προϊόντα ανάπλασης μαλλιών Addplex. Είναι η πιο  καινοτόμος καλλυντική  VEGAN φόρμουλα, που ανακατασκευάζει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από φθορές, που προέρχονται από κάθε είδους τεχνικές εργασίες.

Η ADDMINO-18 ADDPLEX είναι μια μαγική μοριακή vegan και cruelty free θεραπεία μαλλιών. Με τα 18 αμινοξέα και την δύναμη της βιοτεχνολογίας που περιέχει, ανακατασκευάζει πλήρως τα φθαρμένα μαλλιά, επανασυνδέοντας τις σπασμένες αλυσίδες.Τα μαλλιά αποκτούν ξανά τόσο την αρχική τους δύναμη, όσο και τη χαμένη ελαστικότητα και λάμψη, απαναφέρωντας τα στην υγιή τους μορφή και όψη. Αναγγενήστε τα μαλλιά σας με την καλύτερη θεραπεία μαλλιών Addmino 18 - Addplex.

 ΚΩΔΙΚΟΣ 01-190. ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΙΤ ADDMINO-18 ADD PLEX ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1- HAIR REBORN CLEANSER 100ml: Μόλις τελειώσει ο χρόνος παραμονής της τεχνικής επεξεργασίας, ξεπλύνετε και λούστε τα μαλλιά με το σαμπουάν HAIR REBORN CLEANSER.

2- HAIR REBORN MASK 100ml: Αφού λούσετε τα μαλλιά με HAIR REBORN CLEANSER, εφαρμόστε τη HAIR REBORN MASK για να ενυδατώσετε, να θρέψετε και να επανορθώσετε τα μαλλιά. Αφήστε να δράσει για 4-5 λεπτά και ξεβγάλτε.

3- HAIR REBORN LEAVE-IN 100ml: Τελευταίο αλλά και σημαντικό, εφαρμόστε μικρή ποσότητα απο το την μαγική κρέμα HAIR REBORN LEAVE-IN σε ταμποναρισμένα μαλλιά. Αφήστε να ενεργήσει για 4 λεπτά και προχωρήστε στο styling. Δεν ξεβγάζετε. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ADDMINO-18 ADD PLEX. Βήμα προς βήμα όλες θεραπείες που περιγράφονται στα παρακάτω.

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top