6.11 Ξανθό σκούρο Γκρι

Κωδικός: 6.11 Ξανθό σκούρο Γκρι

Ψυχρές Γκρι αποχρώσεις Intense Ash, ιδανικές για ψυχρή εξουδετέρωση μαλλιά που υπερισχύει το κόκκινο, αλλά και για τη δημιουργία μοντέρνου γκρι χρώματος: 5.11 καστανό ανοιχτό Γκρι|6.11 ξανθό σκούρο Γκρι|7.11 ξανθό Γκρι|8.11 ξανθό ανοιχτό Γκρι|9.11 ξανθό πολύ ανοιχτό Γκρι|10.11 κατάξανθο Γκρι

Ανακαλύψτε τις νέες αποχρώσεις Intense Ash, ιδανικές τόσο για τεχνικές υπηρεσίες όσο και για τη δημιουργία μοντέρνας εμφάνισης. Η νέα παλέτα Intense Ash έχει έντονη απόχρωση, με βαθύ γκρι τόνο. 6 υπέροχες ψυχρές αποχρώσεις που εξουδετερώνουν την δημιουργία των ανεπιθύμητων ζεστών τόνων και πορτοκαλί αποχρώσεων, αλλά δίνουν και υπέροχες μοντέρνες Γκρι χρώματα σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Η ειδική του φόρμουλα περιέχει έντονη γκρι χρωστική ουσία υψηλής απόδοσης , καθιστώντας την ιδανική για πολλές διαφορετικές υπηρεσίες:

- ΨΥΧΡΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ: Τέλεια εξουδετέρωση του κόκκινου, ακόμη και στις πιο σκούρες βάσεις.

- ΨΥΧΡΗ ΚΑΛΥΨΗ: Εξαιρετικά βαθύ και έντονο αποτέλεσμα, εξαιρετική κάλυψη 100%.

- ΨΥΧΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΔΑΣ: ΓΚΡΙ χρώμα μαλλιών σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις σε αποχρώσεις μόδας.

Γκρι βαφή μαλλιών, τα χρώματα της Μood είναι περισσότερο δημιουργικά, μπορούν να δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα χάρη στις υπέροχες έντονες Γκρι αποχρώσεις, την απόλυτη κάλυψη λευκών μαλλιών και να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες σας.

Βαφή μαλλιών 3D με το χαμηλότερο ποσοστό της αμμωνίας σε ένα οξειδωτικό χρώμα, το χρώμα είναι εμπλουτισμένο με μαλακτικά συστατικά, που χαρίζουν μια υπέροχη λάμψη χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα.

Τα προτερήματα της βαφής MOOD για τους επαγγελματίες:

Τέλεια κάλυψη των γκρίζων μαλλιών. Απόλυτο σεβασμό στην δομή της τρίχας. Χρωματισμοί με τέλεια φυσικότητα. Εξαιρετικά ανθεκτικά χρώματα με διάρκεια

Βαφή μαλλιών των 100ml, σε σωληνάριο βαφής κατασκευασμένο από υλικό που δεν οξειδώνει την βαφή.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1:1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ : 30-40 λεπτά

Πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top