ΠΑΚΕΤΟ PAINT COLOR No9

Κωδικός: 07-795 ΠΑΚΕΤΟ paint color Νο9

ΠΑΚΕΤΟ PAINT COLOR No 9

Βαφές μαλλιών μόδας για απευθείας έντονο  χρώμα στα μαλλιά ή να προστεθούν στο μίγμα της βαφής για ενίσχυση του χρωματος και επίσης  μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας μάσκες με χρώμα για τα μαλλιά. Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν απεριόριστους έντονους ή παστέλ χρωματισμούς.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 9 Σωληνάρια Paint Color των 100ml + 1 Χρωματολόγιο Paint Color + 3 σωληνάρια  Color protect Contidioner 300ml.

  1. PAINT COLOR σωληνάριο των 100ml. Καθαρά χρωμομόρια για απευθείας έντονο χρωματισμό των μαλλιών χωρίς την χρήση οξυκρέμ. Χρήση. Φορέστε γάντια και εφαρμόστε με πινέλο σε λουσμένα και με πετσέτα στεγνωμένα μαλλιά. Χτενίστε τα μαλλιά και αφήστε maximum για 15 λεπτά. Σε ανταύγειες ξεβγάλετε καλά μόνο με νερό, για βαφή σε ολόκληρο το κεφάλι χρησιμοποιήστε σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Απλώστε μαλακτική κρέμα, ξεβγάλετε και χτενίστε. Χρησιμοποιήστε το σε πολύ ανοιχτά ντεκαπαρισμένα μαλλιά, για έντονους χρωματισμούς. Να μήν έρθει σε επαφή με το δέρμα. Δέν καλύπτει τα λευκά μαλλιά. Ασφαλές για μαλλιά με περμανάντ η ντεκαπάζ, δεν αναμιγνύετε με οξυζενέ ,δεν περιέχει αμμωνία, μαλακώνει υπέροχα την τρίχα προσθέτοντας τέλεια λάμψη & γυαλάδα. Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν στα Ιταλικά εργαστήρια της Prochemia Laboratory σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ UNI CEI EN ISO/IEC 17025:2005
  2. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μίγμα της βαφή σας για να ενισχύσετε την απόχρωση, maximum 10% Paint color στο γενικό μίγμα της βαφής(πχ 50γρ βαφή + 50γρ Οξυκρέμ + 10γρ Paint color). Maska mallion me xroma.
  3. Δημιουργήσετε μαλακτική μάσκα μαλλιών με χρώμα. Προσθέστε χρώμα μέσα στο μαλακτικό για βαμμένα μαλλιά, με  αναλογίες 20% Paint Color + 80% Color Protect Contitioner. Χρειάζεστε ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών που έχει ξεθωριάσει; Φτιάξτε την μάσκα με χρώμα που θέλετε και δώστε ζωντάνια στο χρώμα των μαλλιών σας.

Νέα επαγγελματικά pantone Paint Color της mood που αξίζει να δοκιμάσετε.

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top