Αποκλειστικά για Επαγγελματίες Κομμωτές

MOOD Βαφές & προϊόντα μαλλιών ο τέλειος συνεργάτης του επαγγελματία κομμωτή, με πιστοποίηση ISO 9001:2008 παραγωγής & ποιότητας προσφέροντας στους επαγγελματίες την τέλεια σχέση σε ποιοτικά προϊόντα /τιμή

Εγγραφείτε τώρα

Επαγγελματικές 3D βαφές MOOD

Επαγγελματικές 3D βαφές MOOD 100ml, χωρίς Paraben, με φυτικά εκχυλίσματα που εισχωρούν στην τρίχα και δεν αφήνουν να ξεθωριάσει το χρώμα των μαλλιών. βαφή με τέλεια κάλυψη, υπέροχη λάμψη και χρώμα που κάνει την διαφορά.

Εγγραφείτε τώρα

Μεταλλικές και παστέλ βαφές μαλλιών

Νέες μεταλλικές και παστέλ βαφές μαλλιών Hair Passion, για αυτούς που ακολουθούν την μόδα…!Έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάσουν υπέροχα τα μαλλιά και χαρίζουν ένα μαγικό τρισδιάστατο αποτελέσματα. Θα λατρέψετε τα ατσαλένια μεταλλικά χρώματα, θα παθιαστείτε με τα παστέλ και τις υπέροχες αποχρώσεις τους.

Εγγραφείτε τώρα

Πρόσθετα μαλλιά 100% Remy

Τρέσες extensions ποστίς, αυτοκόλλητες τρέσες, τρέσες με κλιπ, ποστις μαλλιών και συστήματα προσθετικής μαλλιών, κατασκευασμένα με Α ποιότητας φυσικό μαλλί, συστήματα προσθετικής σε διάφορους χρωματισμούς.

Εγγραφείτε τώρα

Mood Επαγγελματικά Προϊόντα Μαλλιών

Επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου Mood, με φυτικά αποστάγματα, χωρίς paraben, με εγγύηση ποιότητος & παραγωγής με ISO 9001/2008.

Εγγραφείτε τώρα

MOOD Επαγγελματικά Προϊόντα Styling Μαλλιών

Μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων Styling, εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς Paraben, χαρίζουν ένα πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα και κράτημα.

Εγγραφείτε τώρα
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης