Μάσκα μαλλιών με χρώμα Paint Color


Μάσκα μαλλιών με χρώμα KIT Paint Color 100ml και Color Protect Conditioner 300ml, ζωντανεύει, εντείνει και προσθέτει βάθος σε φυσικά ή βαμμένα μαλλιά. Επαναφέρει την ελαστικότητα και την λάμψη αφήνοντας τα μεταξένια απαλά και ενυδατωμένα. Ιδανική για την ενίσχυση του χρώματος σε μαλλιά που ξεθωριάζουν εύκολα. Μάσκα μαλλιών με χρώμα, μάσκα βαφή μαλλιών. Χρειάζεστε ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών που έχει ξεθωριάσει; Φτιάξτε την μάσκα με χρώμα που εσείς θέλετε και δώστε υπέροχη ζωντάνια στο χρώμα των μαλλιών σας.

Ανάλογα το χρώμα των μαλλιών σας θα έχετε και την ανάλογη απόχρωση. Σε ξανθά μαλλιά θα έχετε έντονο αποτέλεσμα. Όσο πιο σκούρα είναι τα μαλλιά σας τόσο πιο απαλή θα είναι η απόχρωση. Για 4-6 χρήσεις ανάλογα με την ποσότητα μίξης που θα χρησιμοποιήσετε και το μήκος των μαλλιών σας.

Πώς θα φτιάξετε την μάσκα σας; Προσθέστε το χρώμα Paint Color Mood που θέλετε και αναμίξτε το με την μαλακτική κρέμα Color Protect Contitioner.

Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν και να δημιουργήσουν απεριόριστους έντονους ή παστέλ χρωματισμούς. Ρίξτε τον τόνο προσθέτοντας το ουδέτερο χρώμα PAINT COLOR.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ: 20% Paint Color + 80% Color Protect Contitioner.

 

ΧΡΗΣΗ: Μετά το λούσιμο ταμπονάρετε τα μαλλιά και απλώστε μάσκα σε όλο το μήκος τους. Αφήστε για 10-15 λεπτά και μετά ξεβγάλετε πολύ καλά μόνο με νερό. Φοράτε πάντα πλαστικά γάντια. Να μην έρθει σε επαφή με το δέρμα. Δεν καλύπτει τα λευκά μαλλιά.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top