Καθημερινής χρήσης

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών καθημερινής χρήσης, σαμπουάν και μαλακτική κρέμα που προστατεύουν τα μαλλιά και το δέρμα, μαλακτικό σπρέι ενυδάτωσης leve in. 

Στερεό σαμπουάν σε μορφή σαπουνιού ιδανικό για ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά με εκχυλίσματα βασιλικού.
Στερεό σαμπουάν σε μορφή σαπουνιού ιδανικό για κανονικά, λεπτά μαλλιά με εκχυλίσματα Ginkgo Biloba.
Σαμπουάν μαλλιών καθημερινής χρήσης, για λεπτά, θαμπά ή εύθραυστα μαλλιά, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Litchi & πρωτεΐνες σιταριού για την σωστή ενυδάτωση τους.
Σαμπουάν μαλλιών mood καθημερινής χρήσης, για λεπτά, θαμπά ή εύθραυστα μαλλιά, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Litchi και πρωτεΐνες σιταριού για την ενυδάτωση τους.
Μαλακτικό σπρέι μαλλιών, στιγμιαία θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα, ξεμπερδεύει τα μαλλιά στην στιγμή ενώ τα προστατεύει σεκαθημερινή βάση.
Χαλαρωτικό σαμπουάν χωρίς αλάτι, με εκχύλισμα σπόρων κάνναβης, είναι ειδικά σχεδιασμένο να ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος και να εξαφανίζει το φριζάρισμα
Χαλαρωτικό ενυδατικό μαλακτικό, με εκχύλισμα σπόρων κάνναβης, είναι ειδικά σχεδιασμένο να ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος, να διατηρεί λαμπερό το χρώμα των μαλλιών.
Σπρέι γαλάκτωμα στιγμής, ενυδατικό μαλακτικό που δεν ξεβγάζετε, με εκχύλισμα σπόρων κάνναβης, μαλακώνει, ξεμπερδεύει και προστατεύει, για κάθε τύπο μαλλιών.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top