Επαγγελματικές βαφές μαλλιών 3D MOOD


 Επαγγελματικές βαφές μαλλιών 3D της MOOD, σχεδιασμένες αποκλειστικά για επαγγελματίες κομμωτές, είναι σχεδιασμένες για να συμπληρώνουν η μία την άλλη, να δημιουργούν μοναδικές 3D αποχρώσεις, εγγυάται την αξιοπιστία, καθώς την λάμψη των μαλλιών αλλά και την πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών. Οι επαγγελματικές βαφές μαλλιών 3D της MOOD είναι 90% Vegan και περιέχουν εκχυλίσματα Granberry και Quinoa. Αυτά τα δύο φυσικά εκχυλίσματα αλληλεπιδρούν και επιτρέπουν καλύτερη εισχώρηση των μικρό μορίων του χρώματος στην τρίχα, δημιουργώντας ένα πλούσιο και έντονο αποτέλεσμα με υπέροχες βαθιές αντανακλάσεις 3D του χρώματος.

H Mood είναι μία κορυφαία Ιταλική εταιρία αποκλειστικά για επαγγελματίες κομμωτές και προσφέρει: 

Άριστη κάλυψη και λάμψη με εξαιρετικά μακράς διαρκείας χρώμα μαλλιών.

Πλούσια χρωστική ουσία με μικρομόρια και πλήρη κάλυψη στα λευκά μαλλιά.

Ενυδάτωση και προστασία σε μαλλιά και δέρμα, πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία.

Νέα τεχνολογία κατά του ξεθωριάσματος του χρώματος, με τέλεια αντιστοίχηση στις αποχρώσεις.

90% Vegan με πλούσια έλαια και φυσικά εκχυλίσματα Cranberry και Quinoa.

Δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς να περιέχει PARABENS, SODIUM CHLORIDE, SLES, SLS, SILICON.

 Επαγγελματικές βαφές μαλλιών πιστοποιημένα με ISO 9001:2008 ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Σε συνεργασία Ευρωπαϊκού επιπέδου έχουμε κρατήσει χαμηλές επαγγελματικές τιμές, λόγο του ότι όλα τα προϊόντα MOOD έρχονται σε εσάς, απευθείας από την κεντρική μας αποθήκη, χωρίς μεσάζοντες και εξτρά χρεώσεις που ανεβάζουν την αρχική τιμή του προϊόντος. Με ιντερνετική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποστέλλουμε μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, τα είδη που παραγγείλατε απευθείας στο χώρο σας.  

Αποστολή προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα. 

 

Δείτε το γενικό χρωματολόγιο των επαγγελματικών βαφών μαλλιών Mood 3D, άλλα και ειδικές προσφορές σε πακέτα για επαγγελματίες κομμωτές.
Φυσικές αποχρώσεις και έξτρα ενισχυμένες βαφές μαλλιών με διπλά χρωστικά μόρια, για υπέροχο χρώμα και τέλεια κάλυψη λευκών μαλλιών.
Βαφές μαλλιών mood, υπέροχα φυσικά Σαντρέ και Σταχτί χρώματα με υπέροχη κάλυψη και το πιο τέλειο φυσικό αποτέλεσμα του χρώματος με βαφές μαλλιών.
Ψυχρές Γκρι αποχρώσεις Intense Ash, ιδανικές για ψυχρή εξουδετέρωση μαλλιά που υπερισχύει το κόκκινο, αλλά και για τη δημιουργία μοντέρνου γκρι χρώματος.
3D βαφές μαλλιών Ντορέ, χάλκινα, μπεζ, σοκολατί αποχρώσεις, που θα σας καταπλήξουν με την σταθερότητα, την λάμψη άλλα και τις υπέροχες 3d αντανακλάσεις τους.
Ιταλικές βαφές μαλλιών mood, οι αποχρώσεις του απόλυτου κόκκινου, υπέροχα μαονί, ταμπάκο, βιολετί με σταθερά χρωμοσώματα που θα σας καταπλήξουν.
Ξανθά μαλλιά αποχρώσεις πλατινέ σαντρέ, η mood δημιούργησε υπέροχες ξανθιστικές βαφές μαλλιών, που θα σας καταπλήξουν με το τέλειο αποτέλεσμα.
Βαφή μαλλιών ξανθό άσπρο ασημί, υπέροχα ρεφλέ για το τέλειο καθαρό ξανθό ασημί χρώμα μαλλιών, Toner σε 6 υπέροχους έντονους χρωματισμούς που θα σας συναρπάσουν.
Είναι ένα μοναδικό προϊόν πολλαπλών χρήσεων, κάλυψη των λευκών μαλλιών, επαγγελματική σταθεροποίηση χρώματος, ανοίγει 1 τόνο τα υπερξανθιστικά χρώματα.
Ενισχυτικά Διορθωτικά χρώματα μαλλιών, καθαροί τόνοι που επιτρέπουν να εξουδετερωθούν οι ανεπιθύμητες αποχρώσεις ή για την ενίσχυση του χρώματος μαλλιών.
Η επαγγελματική βαφή μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσετε, βαφή μαλλιών κομμωτηρίου mood και η χρήση τους, σχεδιασμένη για επαγγελματικό χρωματισμό μαλλιών.
Προϊόντα χρωματισμού και περιποίησης για ξανθά μαλλιά, ντεκαπαζ με Ultra Blond PLEX, σαμπουάν και προϊόντα για ντεκαπαρισμένα ξανθά μαλλιά.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top