Προφίλ

Η Zi.Da Professional δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο των επαγγελματιών κομμωτών. Η συνεργασία μας με μία από τις εξέχουσες εταιρίες στο χώρο παγκοσμίως, μέσω της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής στην Ελλάδα των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσφέρει εγγυήσεις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του κομμωτηρίου είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης που εμπνέουμε στον επαγγελματία κομμωτή, καθώς η πορεία της εταιρίας μας περιλαμβάνει επιτυχίες, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του πελατολογίου της.

Η Zi.Da Professional εδώ και πολλά χρόνια, με υπευθυνότητα και συνέπεια σας προσφέρει, ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Σε συνεργασία Ευρωπαϊκού επιπέδου έχουμε κρατήσει χαμηλές επαγγελματικές τιμές, λόγο του ότι όλα τα προϊόντα έρχονται σε εσάς, απευθείας από την κεντρική μας αποθήκη, χωρίς μεσάζοντες και εξτρά χρεώσεις που ανεβάζουν την αρχική τιμή του προϊόντος. 

Με ιντερνετική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποστέλλουμε μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, τα είδη που παραγγείλατε απευθείας στο χώρο σας, βαφές μαλλιών,  προϊόντα κομμωτηρίου.

Αποστολή προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρικά :  Zi.Da Diamantοpoulos, Δελφών 8, Θεσσαλονίκη τηλ. Τηλ. 2310 839000 / 2310 888832

Αποθήκη : Zi.Da Diamantopoulos Μακεδονίας 43 Θεσσαλονίκη

Αποθήκη : Zi.Da Group Diamantopoulos, αποθήκη 30ο Χλμ Θεσσαλονίκης Mουδανιών ΒΙ,ΠΑ. Λακκώματος

Είμαστε πάντα ανοιχτοί για οποιαδήποτε συνεργασία μας με επαγγελματίες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

                                                                Με εκτίμηση για την Zi.Da Group of Beauty Companies

                                                                  Διαμαντόπουλος Δημήτρης active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης