ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΕΣΟΥΑΡ

Κωδικός: 20-011 NO NOISE
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

NO NOISE ΚΩΔΙΚΟΣ: 20-011 ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ ΘΟΡΥΒΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ (Ταιριάζει στο 90% των σεσουαρ μαλλιών).

Ο σιγαστήρας  θορύβου σεσουάρ  No Noise κατασκευάσθηκε  για να ταιριάζει στα περισσότερα επαγγελματικά σεσουάρ στην αγορά. Κατασκευασμένο από την ZHORN με παγκόσμια κατοχύρωση είναι το πιο προηγμένο και καινοτόμο εξάρτημα για στεγνωτήρες μαλλιών.

Ελαφρύ, άθραυστο, εύκολη τοποθέτηση, χωρίς απώλεια θερμότητας και ροής αέρα, δεν επηρεάζει το μοτέρ του σεσουάρ, δεν αφήνει τρίχες και σκόνη να εισέλθουν στο μοτέρ, ήχο απορροφητικό μειώνει τον θόρυβο. Σιγαστήρας θορύβου σεσουάρ, αθόρυβο σεσουάρ μαλλιών, επαγγελματικά σεσουάρ μαλλιών, sesouar mallion.

ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ PATENTED: Τέλος το πιο σημαντικό, είναι το πατενταρισμένο No Noise® σιγαστήρα ήχου, μειώνει την ηχορύπανση και κάνει το σεσουάρ σας το πιο ήσυχο από ό, τι θα περιμένατε ποτέ. Ο σιγαστήρας σας δίνει την δυνατότητα να μιλάτε με τον πελάτη χωρίς να φωνάζετε, ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας, αλλά είναι σημαντικός για λόγους υγείας σας, μειώνει το στρες και τους πονοκεφάλους του επαγγελματία άλλα και του πελάτη, κάνοντας την εργασία σας πιο ευχάριστη.

ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PATENTED: Με ειδικό φίλτρο που παγιδεύει τυχών απορρόφηση των τριχών προς τον άξονα του μοτέρ, για μη εμπλοκή και κακή λειτουργία του σεσουάρ.   

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top