Περμανάντ & ισιωτική μαλλιών MOOD


Οι φόρμουλες της  MOOD  προσφέρουν την ανώτερη απόδοση και μια εξαιρετική αξία χάρη σε μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες προστασίας μαλλιών στη βιομηχανία ομορφιάς. Χαρακτηρίζουν επίσης ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παράδοσης υγρασίας που καταθέτει τις ακριβείς δόσεις της υδάτωσης μόνο όπου και πότε απαιτούνται κάθε φορά, για την τέλεια ισορροπημένη τρίχα. Περμανάντ μαλλιών, ισιωτική μαλλιών, προϊόντα κομμωτηρίου, είδη κομμωτηρίου

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Αποφύγετε  επαφή με τα ματιά. Αν έρθει το προϊόν σε επαφή με τα ματιά ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Φοράτε κατάλληλα γάντια. 

Περμανάντ για φυσικά μαλλιά Mood, για μόνιμο υπέροχο σγουρό ή μπούκλα. Περιέχει φυτική κερατίνη για αναδόμηση των μαλλιών, μια εντελώς φυτική φόρμουλα.
Περμανάντ Mood για βαμμένα ή ντεκαπαριζμένα μαλλιά, για μόνιμο υπέροχο σγουρό ή μπούκλα, με φυτική κερατίνη για αναδόμηση και με φυτική φόρμουλα.
Φιξάρισμα σταθεροποίησης μπούκλας, ειδικά σχεδιασμένα να λειτουργούν σε συνεργασία με τη μόνιμη περμανάντ και θα δώσει μακράς διαρκείας μπούκλα στα μαλλιά.
Γρήγορη ισιωτική μαλλιών με τη χρήση παραδοσιακής τεχνολογίας, εγγυάται ένα άριστο ίσιωμα μαλλιών, και θεραπεία κερατίνης κατά του φριζαρίσματος, εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη που δυναμώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης