Οξυκρέμ hairpassion 10vol

Κωδικός: 07-640 hp 10vol
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

OXYDIZING PASSION BOOSTER CREAM 1000ml
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα stabilize 10vol με σταθερό βαθμό. Φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια, που δεν ερεθίζουν το δέρμα. Εξασφαλίζει ένα μακράς διαρκείας και σταθερό χρώμα. Ευχάριστο άρωμα χωρίς ερεθισμούς 
Η οξειδωτική δράση της παραμένει αμετάβλητη. Υψηλή μαλακτική δράση και λάμψη. Δημιουργεί ένα ομοιογενές και κρεμώδες μίγμα που δεν στάζει.Οξυκρεμ βαφής μαλλιών, κρέμες μαλλιών, οξειδωτικές κρέμες μαλλιών, οξυκρεμ βαφών.

Το οξυζενέ σε κρέμα είναι ο οξειδωτικός παράγοντας που επιτρέπει στην βαφή να λειτουργήσει σωστά. Οι μόνιμες βαφές σήμερα χρειάζονται υπεροξείδιο του υδρογόνου το οποίο ανοίγει τα λέπια της τρίχας έτσι ώστε το χρώμα να μπορεί να διεισδύσει. Τα οξυζενέ τα βρίσκουμε σε βαθμούς των 10, 20, 30 και 40.

10 βαθμών οξυζενέ: Ανοίγει τα λέπια της τρίχας ώστε να γίνει διείσδυση του χρώματος στον ίδιο τόνο ή για να σκουρύνουμε το χρώμα. Ιδανικό για μαλλιά με ποσοστό λευκών άνω του 50%, για κάλυψη  του χρώματος 100%.  Δεν έχει τη δύναμη να ανοίξει τον τόνο και χρησιμοποιείται περισσότερο στα ρεφλέ. 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης