Οξυζενέ σε κρέμα hairpassion 40vol

Κωδικός: 07-640 hp 40vol
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

OXYDIZING PASSION BOOSTER CREAM 1000ml
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα stabilize 40vol με σταθερό βαθμό. Φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια, που δεν ερεθίζουν το δέρμα. Εξασφαλίζει ένα μακράς διαρκείας και σταθερό χρώμα. Ευχάριστο άρωμα χωρίς ερεθισμούς 
Η οξειδωτική δράση της παραμένει αμετάβλητη. Υψηλή μαλακτική δράση και λάμψη. Δημιουργεί ένα ομοιογενές και κρεμώδες μίγμα που δεν στάζει. Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα μαλλιών, επαγγελματικές βαφές μαλλιών, οξυκρέμ μαλλιών επαγγελματικό, οξυζενέ μαλλιών.

Το οξυζενέ σε κρέμα είναι ο οξειδωτικός παράγοντας που επιτρέπει στην βαφή να λειτουργήσει σωστά. Οι μόνιμες βαφές σήμερα χρειάζονται υπεροξείδιο του υδρογόνου το οποίο ανοίγει τα λέπια της τρίχας έτσι ώστε το χρώμα να μπορεί να διεισδύσει. Τα οξυζενέ τα βρίσκουμε σε βαθμούς των 10, 20, 30 και 40.

40 βαθμών οξυζενέ: Για ξάνοιγμα 4-5 τόνους επιλέγουμε 40 βαθμών οξυζενέ. Είναι ένα οξυζενέ που επιλέγουμε για να ανοίξουμε το χρώμα,  στις ξανθιστικές βαφές και στην ανάμειξη με ντεκαπάζ . Σε πολύ σκούρα μαλλιά αφήνει στο ξάνοιγμα του περισσότερο πορτοκαλί αποχρώσεις.

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης