Φυσικά Ενισχυμένα


ΧΡΩΜΑΤΑ  ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΒΑΣΗ /00 ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ

Μεγάλη ευκολία για τους επαγγελματίες οι βαφές με διπλή βάση /00, διπλά χρωμοσώματα. Αυτές οι βαφές με /00 σας, έχουν πιο έντονα διπλά χρωμοσώματα για να εισχωρούν πιο βαθειά και ευκολότερα στην δομή της τρίχας.  Ιδανικές βαφές για δύσκολα υαλώδη ή σε δύσκολα λευκά μαλλιά. Πραγματικά η βαφές με /00 λύνουν τα χέρια του επαγγελματία κομμωτή από δύσκολες καταστάσεις και αφήνουν τους πελάτες σας απόλυτα ικανοποιημένους. 

 H Mood  είναι μία κορυφαία εταιρία , προσφέροντας νέες σειρές με πολλές δυνατότητες χρήσης και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που ανταποκρίνεται σε όλους τους κομμωτές.

Η επαγγελματική σειρά με τις επαγγελματικές βαφές μαλλιών της Mood  είναι σχεδιασμένη για να συμπληρώνει η μία την άλλη , να δημιουργεί μοναδικές αποχρώσεις , να προσαρμόζετε στις υπηρεσίες , για κάθε τύπου μαλλιών ˙ πάντα εγγυάται την αξιοπιστία, καθώς την λάμψη των μαλλιών αλλά και την πλήρη κάλυψη λευκών.

#Βαφές μαλλιών Mood, #επαγγελματικές βαφές μαλλιών, χρώμα μαλλιών, βαφή μαλλιών.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης