Ψαλίδι φιλαρίσματος αριστερόχειρο Κωδ. 20-231

Κωδικός: 20-231 Suntachi lefty thining
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Kansai / Suntachi

Αριστερόχειρο επαγγελματικό ψαλίδι φιλαρίσματος αραιώματος. Με ιδιαίτερο φινίρισμα γυαλισμένα και φτιαγμένα από πρώτης ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα Ιαπωνίας, εξασφαλίζει αντοχή στις λεπίδες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με ανατομική λαβή δαχτύλων που εξασφαλίζει άνεση στο πιάσιμο, χωρίς να κουράζει τα δάχτυλα κατά το κούρεμα.

Ο κύριος παράγοντας της ποιότητας και της άψογης λειτουργικότητας των ψαλιδιών, βασίζεται στην ιαπωνική τέχνη κατασκευής χειροποίητων σπαθιών samurai. Τα καλής ποιότητας ψαλίδια μαλλιών Kansai & Suntachi, είναι κατασκευασμένα από Hitachi steel, ένα κράμα Ιαπωνικού ανοξείδωτου χάλυβα, άνθρακα και χρωμίου για μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή στο χρόνο. Τα χειροποίητα επαγγελματικά ψαλίδια  κουρέματος Suntachi είναι το κορυφαίο επίτευγμα των έμπειρων μεταλλουργών και συνδυάζουν  τα πιο εκλεκτά υλικά με  την άψογη επεξεργασία, που κάνουν το κάθε ένα  μοναδικό σε κατασκευή και εργονομία. Αριστερόχειρο ψαλίδι μαλλιών, ψαλίδι αραιώματος μαλλιών, ψαλίδι φιλαρίσματος, ψαλίδια μαλλιών.

Απολαύστε και εσείς την απόλυτη αίσθηση κουρέματος που προσφέρουν τα ψαλίδια κουρέματος & αραιώματος Suntachi και απογειώστε τις τεχνικές σας!

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top