Χρωματολόγια βαφών hairpassion


HIR PSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

Νέες μεταλλικές και παστέλ βαφές μαλλιών HAIR PASSION, για αυτούς που ακολουθούν την μόδα…!. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε να επιτύχουμε μεταλλικά χρώματα που δεν ήταν δυνατόν να κατασκευαστούν πριν. Χαρίζουν ένα χρωματικό αποτέλεσμα μοναδικό,  πλούσιο, υψηλής έντασης μεταλλικό χρώμα και μια σχεδόν ιριδίζουσα λάμψη. Οι παστέλ αποχρώσεις δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο έχουμε δει έως τώρα. Έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάσουν υπέροχα τα μαλλιά και χαρίζουν ένα μαγικό τρισδιάστατο αποτελέσματα. Η ονομασία τους <<μεταλλικές>> δεν είναι κυριολεκτική μια και οι βαφές δεν περιέχουν μέταλλα, αλλά χαρίζουν αυξημένη χρωματική αντανάκλαση. Η  τεχνολογία του χρώματος εμπλουτίστηκε με Keratin Infused SystemS (KISS), που εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα παραμείνουν αναδομημένα και σε άριστη κατάσταση, μετά την χρήση της μόνιμης βαφής μαλλιών.

Τα 24 επαγγελματικά μεταλλικά χρώματα των 100ml 1:1,5 μπορούν να εφαρμοστούν σε προ ξανοιγμένα μαλλιά,  σαν βαφή, με συνδυασμό περισσότερων αποχρώσεων σε διάφορα σημεία του κεφαλιού, σε ανταύγειες ή σε ombre τεχνική.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PDF

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΤΕΛ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PDF

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΦΕΣ HAIR PASSION

Υπέροχο χρωματολόγιο μεταλλικών βαφών μαλλιών hairpassion, 12 φανταστικές μεταλλικές αποχρώσεις που θα σας καταπλήξουν.
Υπέροχο χρωματολόγιο μεταλλικών παστέλ βαφών μαλλιών hairpassion, 12 φανταστικές μεταλλικές αποχρώσεις που θα σας καταπλήξουν.
Αρχικό σετ με 24 βαφές μαλλιών μεταλλικές & παστέλ, τα 2 χρωματολόγια, για επαγγελματίες κομμωτές που ακολουθούν την μόδα στο χρώμα των μαλλιών.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης