Βαφές μαλλιών προϊόντα


Ανακαλύψτε βαφές μαλλιών και προϊόντα για επαγγελματίες κομμωτές! Επαγγελματικές βαφές μαλλιών, τεχνικά προϊόντα, ντεκαπάζ και οργανικά προϊόντα μαλλιών που αξίζει να τα δοκιμάσετε. Φυσικά Προϊόντα oμορφιάς μαλλιών Vegan, χωρίς να περιέχουν Parabens, Sulfate, SLS, Silicons, για ασυναγώνιστα υγιή, όμορφα και λαμπερά μαλλιά. Επαγγελματικές βαφές μαλλιών, τεχνικά προϊόντα κομμωτηρίου, οξυζενέ, ντεκαπάζ, περμανάντ, οργανικά προϊόντα  για την περιποίηση, αναδόμηση, θρέψη αλλά και προϊόντα  ‎Styling μαλλιών που θα σας καταπλήξουν με τις δυνατότητες τους.  Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με  ISO, παραγωγής και ποιότητας. 

Η Zi.Da Diamantopoulos, εδώ και πολλά χρόνια, με υπευθυνότητα και συνέπεια σας προσφέρει, ποιοτικά προϊόντα μαλλιών και είδη κομμωτηρίου σε προσιτές τιμές. Επιλογές για κάθε επαγγελματία με εγγυημένο αποτέλεσμα,  χαμηλές επαγγελματικές τιμές, μιας και  όλα τα προϊόντα μαλλιών  έρχονται σε εσάς, απευθείας από την κεντρική μας αποθήκη, χωρίς μεσάζοντες και εξτρά χρεώσεις που ανεβάζουν την αρχική τιμή του προϊόντος.

Με ιντερνετική www.zidashop.gr ή τηλεφωνική παραγγελία 2310 839000, σας αποστέλλουμε μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, τα είδη που παραγγείλατε απευθείας στο χώρο σας.  Αποστολή προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Επαγγελματικές βαφές μαλλιών 3D της MOOD, σχεδιασμένες αποκλειστικά για επαγγελματίες κομμωτές, προσφέρουν υπέροχα χρώματα, με διάρκεια και έξτρα λάμψη.
Μεταλλικές βαφές μαλλιών 100ml, σε 24 τέλειες αποχρώσεις που θα σας καταπλήξουν με το μεταλλικό αποτέλεσμα τους, μόνο για επαγγελματική χρήση.
Έντονα χρώματα μαλλιών με άμεσο αποτέλεσμα και διάρκεια του χρώματος, μπορούν να αναμιχθούν και να δημιουργήσουν απεριόριστους έντονους χρωματισμούς.
Οξυζενέ μαλλιών σε κρέμα για επαγγελματική χρήση, με φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 10vol, 20vol, 30vol, 40vol.
Ντεκαπάζ μαλλιών, σκόνη αποχρωματισμού ντεκαπάζ μαλλιών για σούπερ γρήγορα ξανοίγματά και ασφαλή αποχρωματισμό των μαλλιών.
Περμανάντ μαλλιών για ένα άριστο αποτέλεσμα των μαλλιών, εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη που δυναμώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.
Extreme βαφές μαλλιών, σε 12 έντονες ημι-μόνιμες αποχρώσεις μόδας 150ml, ημι-μόνιμη βαφή μαλλιών, με διάρκεια από 8 έως 15 λουσίματα.
Μια υπέροχη προσέγγιση με επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών, δυναμική και λειτουργική γκάμα, vegan, χωρίς paraben, δερματολογικά ελεγμένα.
Προσφορές με χαμηλές επαγγελματικές τιμές σε όλα τα προϊόντα μαλλιών MOOD, χωρίς μεσάζοντες και εξτρά χρεώσεις, προσφορές και πακέτα σε βαφές μαλλιών.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top