Τρέσες με κλιπ 100% φυσικό μαλλί


Τρέσες με κλιπ φυσικό μαλλί. Οι φυσικές τρέσες μας είναι κατασκευασμένες από 100% φυσικά "Remy" μαλλιά με την καλύτερη ποιότητα τρίχας και έχουνε μήκος 55cm. Κατόπιν  παραγγελίας αναλαμβάνουμε την κατασκευή τρέσας με κλιπ στα δικά σας μέτρα. Μπορείτε να παραγγείλετε τρέσα με ανταύγειες ή τρέσα σε συνδυασμό με περισσότερα από ένα χρώματα.

Οι τιμές στις Τρέσες με κλιπ διαμορφώνονται  ανάλογα με το πλάτος, την πυκνότητα (σειρές) και τα κομμάτια. Συνήθως ένα κομμάτι με 4 σειρές & 3 κλιπ είναι αρκετό για το τέλειο μήκος στο κεφάλι σας.

Χρόνος παράδοσης: δύο με τρείς ημέρες. Πάρτε σωστά μέτρα για την τρέσα σας

Στις ειδικές παραγγελίες είναι σημαντικό να πάρετε τα σωστά μέτρα του κεφαλιού σας για να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Κάντε ένα χώρισμα στο σημείο που θέλετε να εφαρμόσετε την τρέσα, μετρήστε με μία μεζούρα από τη μία μεριά ως την άλλη,  αφαιρέστε 1  με 1,5 cm από τις άκρες για να μην είναι ορατές οι τρέσες. Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε μέτρα μας δώσετε, Τρέσες με κλιπ φυσικό μαλλί.

Τρέσες με κλιπ μήκος μαλλιού 50-52cm σε ίσιο, κατόπιν παραγγελίας σας, κατασκευή στα μέτρα και την πυκνότητα σε σειρές που θέλετε, 100% φυσικό remy μαλλί.
Τρέσες με κλιπ μήκος μαλλιού 50-52cm σε σπαστό, κατόπιν παραγγελίας σας, κατασκευή στα μέτρα και την πυκνότητα σε σειρές που θέλετε, 100% φυσικό remy μαλλί.
Τρέσες με κλιπ μήκος μαλλιού 55-58cm σε ίσιο, κατόπιν παραγγελίας σας, κατασκευή στα μέτρα και την πυκνότητα σε σειρές που θέλετε, 100% φυσικό remy μαλλί.
Τρέσες με κλιπ μήκος μαλλιού 55-58cm σε σπαστό, κατόπιν παραγγελίας σας, κατασκευή στα μέτρα και την πυκνότητα σε σειρές που θέλετε, 100% φυσικό remy μαλλί.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top