Τρέσες Extension Ποστίς


Τρεσες extensions ποστίς, αυτοκόλλητες τρέσες, τρεσες με κλιπ, ποστις μαλλιων και συστήματα προσθετικής μαλλιών, κατασκευασμένα με Α ποιότητας  φυσικό μαλλί. Στην ZiDa Διαμαντόπουλος, έχετε την εμπιστοσύνη που έρχεται με 30 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία φυσικών μαλλιών αλλά και την τελειοποίηση της τέχνης της εφαρμογής κάθε τύπου πρόσθετων μαλλιών. Με την PREMIUM 100% REMY ποιότητα των φυσικών μαλλιών και τις τεχνικές που έχουμε διαθέσιμες, όποια και αν είναι η επιλογή σας, εγγυόμαστε ότι θα έχετε μια υπέροχη εμφάνιση που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την άριστη ποιότητα των μαλλιών μας.

Τα μαλλιά μας προέρχονται  από ένα προσεκτικά ελεγχόμενο δίκτυο εφοδιασμού που έχουμε δημιουργήσει εδώ και δεκαετίες,  εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των 100% φυσικών μαλλιών. Επιλεγμένα από χώρες Δυτικής Ευρώπης και  Καυκάσου που τα ανθρώπινα μαλλιά έχουν καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη αντοχή. Η επεξεργασία καθαρισμού και χρωματισμού γίνετε πολύ προσεκτικά, χωρίς την χρήση δυνατών χημικών που αλλοιώνουν την ποιότητα της τρίχας.  

ΤΑ DERMA3X PREMIUM REMY φυσικά μαλλιά μας είναι:

Double  Drawn -  είναι η καλύτερη επιλογή των φυσικών μαλλιών, τα μαλλιά επιλέγονται με το χέρι για να εγγυηθούν την τελειότητα και την ποιότητα.

Remy - αυτό σημαίνει ότι η φυσική κατεύθυνση της τρίχας  διατηρείται στην ίδια κατεύθυνση όπως μεγαλώνουν από την ρίζα προς την άκρη τους. Μοναδικά επεξεργασμένο για να διατηρεί τα μαλλιά σε άριστη κατάσταση.

Premium - Με την αποκλειστική θεραπεία ένεσης πρωτεϊνών χαρίζουμε στα φυσικά μαλλιά πρόσθετη προστασία και απαλότητα. Τρέσες  Extensions, Τρέσες, Ποστίς, προσθετική μαλλιών Διαμαντόπουλος.

Συσκευασία 20 κομμάτια αυτοκόλλητες τρέσες φυσικών μαλλιών, συνολικό βάρος μαλλιού περίπου 50γρ, κάθε τρέσακι είναι 4 cm Χ 0,90cm, μήκος μαλλιού 55cm.
Α ποιότητας τρέσες με φυσικά μαλλιά remy, για κάθε γούστο και τύπο μαλλιών, με την καλύτερη ποιότητα μαλλιού τρέσες μαλλιών Διαμαντόπουλος.
Πρόσθετα εξτενσιον μαλλιών, κατασκευασμένα με 100% φυσικό μαλλί premium remy, η καλύτερη ποιότητα που διατίθεται στην αγορά σήμερα!
Τρέσες με κλιπ φυσικό μαλλί, για έξτρα όγκο, μήκος, χρώμα, κατόπιν παραγγελίας, στα μέτρα σας, σε διάφορα χρώματα και καμπυλότητες.
Τρέσες διπλές σταθεροποιούνται με κερατίνη, με loop ή και με εξτενσιονς. Γρήγορη τοποθέτηση κερδίζετε 60% στον χρόνο από κάθε άλλη μέθοδο προσθετικής, κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας.
Τρέσες διπλές σταθεροποιούνται με κλωστή & ειδικό δέσιμο που πλέκετε με τα δικά σας μαλλιά, γρήγορη τοποθέτηση, κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας.
Αλογουρά και ποστίς με φυσικό μαλλί, με κλιπ ασφαλείας και λάστιχο, σε διάφορα μήκη μαλλιού,
Αλλάξτε εμφάνιση με υπέροχα ποστίς μαλλιών, συνθετική ποιότητα SMART σε διάφορους χρωματισμούς, χτενισμένη στο λεπτό για κάθε περίσταση, φράντζες, αλογοουρές.
Εργαλεία προσθετικής μαλλιών, θερμικά πιστόλια τοποθέτησης εξτένσιον, κρικάκια τοποθέτης τρέσας ring loop, πενσάκια τοποθέτησης και αφαίρεσης εξτενσιονς.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top