ΣΠΡΕΙ ΠΥΚΝΩΣΗΣ 200ml

Σπρέι για τοπική πύκνωση μαλλιών. Πυκνά μαλλιά με μόλις ένα ψέκασμα!

ΣΠΡΕΪ ΜΑΝΕ άμεσης  πύκνωσης  αραιών  μαλλιών, κατασκευασμένο από 100% αντιαλλεργικές φυσικές ορυκτές ίνες, καμουφλάρει  την αραίωση  με το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο, δεν επηρεάζει το δέρμα, δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις,  δεν σβολιάζει, δεν φεύγει με βροχή ή τον ιδρώτα.  Ίνες πύκνωσης που χαρίζουν το πιο φυσικό αποτέλεσμα στην πύκνωση των αραιών μαλλιών, για άνδρες και γυναίκες σε 12 χρώματα. Δεν επηρεάζει το δέρμα ή τα τριχοθυλάκια, δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις. Το συστήνουν Δερματολόγοι και όλες οι κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών

Πως Δουλεύει: Οι ορυκτές μικρό ίνες φυσικής Κερατίνης, μαγνητίζονται από το στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και αναμειγνύονται απόλυτα σταθερά με αυτά, δίνοντας άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Πυκνώνει με υπέροχη φυσικότητα τα αραιά μαλλιά, εξαφανίζει ουλές στο τριχωτό του κεφαλιού, καλύπτει κενά τριχοφάγου ( ή γυροειδή αλωπεκία), ιδανικό για άνδρες & γυναίκες. Είναι 100% φυσικό και διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Τι περιέχει: Είναι 100% φυσικό προϊόν από φυσικά ορυκτά μικροσωματίδια, με τον ψεκασμό του θα συνδέσει τις ίνες με υπόλοιπα μαλλιά σας, δείχνοντας πιο πλούσια και γεμάτα. Δεν είναι φάρμακο, δεν περιέχει χημικά, έκδοχα ή συνθετικές ουσίες.

Χρώματα: Διατίθεται σε 12 διαφορετικές αποχρώσεις,  ακόμη μπορείτε να συνδυάσετε διάφορους χρωματισμούς και να επιτύχετε τον τέλειο χρωματικό τόνο με τα μαλλιά σας, χαρίζει άμεσα φυσικά, πυκνά μαλλιά.

Διαφορά από την σκόνη πύκνωσης μαλλιών: Είναι σε πολύ λεπτή μορφή φυσικής πούδρας, σε μορφή σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του κεφαλιού που χρειάζεται κάλυψη, διογκώνεται με το χτένισμα, είναι υδρόφοβο οπότε δεν σβολιάζει με τον ιδρώτα, ιδανικό για αθλητές, δεν φεύγει με τη βροχή ή ιδρώτα (φεύγει με νερό και σαμπουάν).

Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με τον σταθεροποιητή του σε σπρέι, το αδιαβροχοποιεί και χαρίζει μεγαλύτερη σταθερότητα. Σκόνη πύκνωσης μαλλιών, τοπική πύκνωση μαλλιών, σπρέι πύκνωσης μαλλιών, σκόνη πύκνωσης μαλλιών, πυκνά μαλλιά.

 

 


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΔελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top