Πυκνωτές μαλλιών ΜΑΝΕ


Σύστηματα πύκνωσης αραιών μαλλιών μόλις σε 30'', κατασκευασμένο απο 100% αντιαλλεργικές ίνες που χαρίζουν το πιο φυσικό αποτέλεσμα στην πύκνωση των αραιών μαλλιών-για άνδρες & γυναίκες σε φυσικούς χρωματισμούς. Πυκνωτές μαλλιών, σπρέι πύκνωσης μαλλιών, ίνες πύκνωσης, τοπική πύκνωση μαλλιών.

Διατίθεται σε φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών, και σας χαρίζει άμεσα φυσικά, πυκνά μαλλιά. Είναι 100% φυσικό και διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Οι μικρό ίνες φυσικής Κερατίνης, μαγνητίζονται από το στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και αναμειγνύονται απόλυτα σταθερά με αυτά, δίνοντας άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Συστήματα πύκνωσης αραιών μαλλιών.

  • Σπρέι αραίωσης μαλλιών,
  • Σκόνη πύκνωση αραιών μαλλιών, 
  • Κάλυψη ρίζας μαλλιών
  • Θεραπευτικά σκευάσματα για τριχόπτωση.

Αξίζει να το δοκιμάσετε και θα γίνει σύντροφος σε καθημερινή βάση, ή για τις πιό ιδιαίτερες, στιγμές της ζωής σας. Πυκνώνει με υπέροχη φυσικότητα αραιά μαλλιά, εξαφανίζει ουλές στο τριχωτό του κεφαλιού, καλύπτει κενά τριχοφάγου (ή γυροειδή αλωπεκία), ιδανικό για άνδρες & γυναίκες. Είναι σε μορφή λεπτής πούδρας,δέν φεύγει με βροχή ή ιδρώτα (φεύγει με νερό και σαμπουάν).

Μοναδικό πρωτοποριακό σπρέι για τοπική πύκνωση μαλλιών 200ml, εύκολο και γρήγορο καλύπτει με άψογο τρόπο την αραίωση μαλλιών, τριχοφάγο και ουλές του τριχωτού.
Σπρέι για κάλυψη αραιών μαλλιών των 100ml, σε 5 χρώματα, εύκολο και γρήγορο καλύπτει με άψογο τρόπο την αραίωση μαλλιών, τριχοφάγο και ουλές του τριχωτού.
Μικρο ίνες σκόνη πύκνωσης μαλλιών 15γρ, γρήγορο και αποτελεσματικό, με μικρο ίνες πολύ ελαφριές σε μορφή πούδρας που κάνουν το προϊόν μοναδικό στην αγορά.
Seal and Control σταθεροποιητής του πυκνωτή μαλλιών σε σπρέι των 200 και 100ml, σταθεροποιεί τα συστήματα για πύκνωση μαλλιών με μικρό ίνες κερατίνης.
Δύο προϊόντα για την ενίσχυση των μαλλιών, δυναμώνουν και επαναφέρουν την υγεία και την πυκνότητα σε αδύναμα μαλλιά, ιδανικά για άνδρες και γυναίκες.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top