ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

Σταθεροποιητής για πύκνωση μαλλιών με μικρό ίνες κερατίνης.

Mane Seal and Control 200 και 100ml, σταθεροποιητής του πυκνωτή μαλλιών σε σπρέι για να διατηρήσετε  το στυλ σας και να σφραγίσει στην εφαρμογή σας στην πύκνωση μαλλιών με μικρό ίνες κερατίνης. Σχεδιασμένο επιστημονικά για να λειτουργήσει με το σπρέι πύκνωσης , εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο του προϊόντος, περιέχει ειδικές ρητίνες που θα βοηθήσουν  να εξασφαλίσετε την πύκνωση των μαλλιών έως το επόμενο λούσιμο. Ο σταθεροποιητής Seal & Control ελέγχου σας χαρίζει επίσης το  όφελος κάνοντας τον πυκνωτή ανθεκτικό στο νερό, άνεμο, ιδρώτα αλλά και να διατηρήσει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του αθλήματος. πύκνωση μαλλιών σε σπρέι, πύκνωση μαλλιών, ίνες πύκνωσης τρίχας, σταθεροποιητής σκόνης πύκνωσης μαλλιών.

Seal & Shine 150ml, σταθεροποιητής σκόνης ινών πύκνωσης μαλλιών σε υγρή μορφή, με λάμψη για να διατηρήσετε  το στυλ σας και να σφραγίσει στην εφαρμογή σας. Σχεδιασμένο επιστημονικά για να λειτουργήσει με κάθε πυκνωτή μαλλιών , εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο του προϊόντος, περιέχει ειδικές ρητίνες που θα βοηθήσουν  να εξασφαλίσετε την πύκνωση των μαλλιών έως το επόμενο λούσιμο. Ο σταθεροποιητής αυτός σας χαρίζει επίσης έξτρα γυαλάδα στα μαλλιά και το  όφελος κάνοντας τον ανθεκτικό στο νερό, άνεμο, ιδρώτα αλλά και να διατηρήσει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του αθλήματος. Πύκνωση μαλλιών σε σπρέι, πύκνωση μαλλιών, ίνες πύκνωσης τρίχας, σταθεροποιητής σκόνης πύκνωσης μαλλιών.

Για μεγαλύτερη διάρκεια στην πύκνωση μαλλιών χρησιμοποιήστε το μετά τη χρήση του σπρέι πύκνωσης ή με την πούδρα πύκνωσης μαλλιών. Φεύγει εύκολα με σαμπουάν και ζεστό νερό.

Mane Seal & Control 200ml, σταθεροποιητής του πυκνωτή μαλλιών σε σπρέι για να διατηρήσετε το στυλ σας και να σφραγίσει στην εφαρμογή σας.
Mane Seal & Control 200ml, σταθεροποιητής του πυκνωτή μαλλιών σε σπρέι για να διατηρήσετε το στυλ σας και να σφραγίσει στην εφαρμογή σας.
Seal and Shine 100ml, σταθεροποιητής σκόνης ινών πύκνωσης μαλλιών σε υγρή μορφή, με λάμψη για να διατηρήσετε το στυλ σας και να σφραγίσει στην εφαρμογή σας.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top