Ψαλίδια κουρέματος Kansai Suntachi


Επαγγελματικά ψαλίδια κουρέματος  Kansai Suntachi. Με ιδιαίτερο φινίρισμα γυαλισμένα και φτιαγμένα από πρώτης ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα Ιαπωνίας, εξασφαλίζει αντοχή στις λεπίδες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με ανατομική λαβή δαχτύλων που εξασφαλίζει άνεση στο πιάσιμο, χωρίς να κουράζει τα δάχτυλα κατά το κούρεμα.

Ο κύριος παράγοντας της ποιότητας και της άψογης λειτουργικότητας των ψαλιδιών, βασίζεται στην ιαπωνική τέχνη κατασκευής χειροποίητων σπαθιών samurai. Τα καλής ποιότητας ψαλίδια μαλλιών Kansai & Suntachi, είναι κατασκευασμένα από Hitachi steel, ένα κράμα Ιαπωνικού ανοξείδωτου χάλυβα, άνθρακα και χρωμίου για μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή στο χρόνο. Τα χειροποίητα επαγγελματικά ψαλίδια  κουρέματος Suntachi είναι το κορυφαίο επίτευγμα των έμπειρων μεταλλουργών και συνδυάζουν  τα πιο εκλεκτά υλικά με  την άψογη επεξεργασία, που κάνουν το κάθε ένα  μοναδικό σε κατασκευή και εργονομία. Ψαλίδια κουρέματος Kansai Suntachi, ψαλίδι μαλλιών Kansai, επαγγελματικά ψαλίδια κουρέματος, ψαλίδια αραιώματος με δόντια.

Απολαύστε και εσείς την απόλυτη αίσθηση κουρέματος που προσφέρουν τα ψαλίδια κουρέματος & αραιώματος Suntachi και απογειώστε τις τεχνικές σας!

Επαγγελματικό σετ ψαλιδιών κουρέματος και φιλαρίσματος 5,5'', φτιαγμένα από Γιαπωνέζικο ατσάλι, με ανατομικές λαβές δαχτύλων.
Επαγγελματικό ψαλίδι κουρέματος μαλλιών Suntachi 5,5'', κατασκευασμένο από Γιαπωνέζικο ατσάλι, με ανατομική λαβή δαχτύλων.
Επαγγελματικό ψαλίδι κουρέματος μαλλιών Suntachi 6'', κατασκευασμένο από Γιαπωνέζικο ατσάλι, με ανατομική λαβή δαχτύλων.
Ψαλίδι κουρέματος Suntachi 6'', κατασκευασμένο από Γιαπωνέζικο ατσάλι, απολαύστε και εσείς την απόλυτη αίσθηση κουρέματος που προσφέρουν τα ψαλίδια.
Ψαλίδι κουρέματος Suntachi 5'', χειροποίητα επαγγελματικά ψαλίδια κουρέματος Suntachi μοναδικά σε κατασκευή και εργονομία.
Ψαλίδι μαλλιών για αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες Suntachi 5,5'', ένα ψαλίδι κουρέματος που ταιριάζει και στους δύο, με ανατομική λαβή δαχτύλων.
Επαγγελματικά ψαλίδια φιλαρίσματος μαλλιών Suntachi, με 30 δόντια, τέλειο φινίρισμα, Γιαπωνέζικο ατσάλι και ανατομική λαβή δαχτύλων.
Αριστερόχειρο επαγγελματικό ψαλίδι φιλαρίσματος αραιώματος μαλλιών, με ιδιαίτερο φινίρισμα γυαλισμένα και φτιαγμένα από ανοξείδωτο χάλυβα Ιαπωνίας.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top