Αποκλειστικά για Επαγγελματίες Κομμωτές

MOOD Βαφές & προϊόντα μαλλιών ο τέλειος συνεργάτης του επαγγελματία κομμωτή, με πιστοποίηση ISO 9001:2008 παραγωγής & ποιότητας προσφέροντας στους επαγγελματίες την τέλεια σχέση σε ποιοτικά προϊόντα /τιμή

Αίτηση εγγραφής μέλους

Επαγγελματικές 3D βαφές MOOD

Επαγγελματικές 3D βαφές MOOD 100ml, χωρίς Paraben, με φυτικά εκχυλίσματα που εισχωρούν στην τρίχα και δεν αφήνουν να ξεθωριάσει το χρώμα των μαλλιών. βαφή με τέλεια κάλυψη, υπέροχη λάμψη και χρώμα που κάνει την διαφορά.

Αίτηση εγγραφής μέλους

Μεταλλικές και παστέλ βαφές μαλλιών

Νέες μεταλλικές και παστέλ βαφές μαλλιών Hair Passion, για αυτούς που ακολουθούν την μόδα…!Έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάσουν υπέροχα τα μαλλιά και χαρίζουν ένα μαγικό τρισδιάστατο αποτελέσματα. Θα λατρέψετε τα ατσαλένια μεταλλικά χρώματα, θα παθιαστείτε με τα παστέλ και τις υπέροχες αποχρώσεις τους.

Αίτηση εγγραφής μέλους

Πρόσθετα μαλλιά 100% Remy

Τρέσες extensions ποστίς, αυτοκόλλητες τρέσες, τρέσες με κλιπ, ποστις μαλλιών και συστήματα προσθετικής μαλλιών, κατασκευασμένα με Α ποιότητας φυσικό μαλλί, συστήματα προσθετικής σε διάφορους χρωματισμούς.

Αίτηση εγγραφής μέλους

Mood Επαγγελματικά Προϊόντα Μαλλιών

Επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου Mood, με φυτικά αποστάγματα, χωρίς paraben, με εγγύηση ποιότητος & παραγωγής με ISO 9001/2008.

Αίτηση εγγραφής μέλους

MOOD Επαγγελματικά Προϊόντα Styling Μαλλιών

Μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων Styling, εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς Paraben, χαρίζουν ένα πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα και κράτημα.

Αίτηση εγγραφής μέλους
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης