Προϊόντα περιποίησης μαλλιών hairpassion

Hair Passion Color Support Products

Color Lock Shampoo: Σαμπουάν μαλλιών με Ph2,6 σχεδιασμένο για λούσιμο στο κομμωτήριο, μετά την εφαρμογή της βαφής. Ισορροπεί το PH διασφαλίζοντας τη σταθερότητα & το αποτέλεσμα στο χρώμα.

Color Lock Conditioner: Μαλακτική κρέμα με Ph2,3 για κάθε τύπο μαλλιών, σχεδιασμένη να δουλεύει άμεσα μετά την βαφή Hair Passion.  Με χαμηλό PH, κλείνει τα λέπια της τρίχας και παρατείνει τη ζωή του χρώματος.

Anti Yellow Shampoo: Σαμπουάν με Ασημί/Βιολετί χρώμα, με κερατίνη, χωρίς αλάτι η  χρήση του για να εξουδετέρωνει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη απόχρωση χρυσού/κίτρινου τόνου των μαλλιών.

Color Suporrt Shampoo: Σαμπουάν υποστήριξης τους χρώματος, σχεδιασμένο να σφραγίζει τα λέπια της τρίχας, εμποδίζοντας το ξεθώριασμα του χρώματος. Πλούσια αλλά ευγενική  φόρμουλα, για κάθε τύπο μαλλιών.

Color Suporrt Conditioner: Μαλακτική κρέμα μαλλιών που εξασφαλίζει την μεγάλη διάρκεια  του χρώματος, αφήνει τα μαλλιά λαμπερά & αναγεννημένα. Για κάθε τύπο μαλλιών, ιδανικό σε συνδυασμό με το σαμπουάν Color Support.

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών hairpassion, σαμπουάν μαλλιών silver, μαλακτικές κρέμες μαλλιών, σαμπουάν χωρίς αλάτι.

Σαμπουάν silver/Βιολετί χρώμα, με κερατίνη, χωρίς αλάτι, για να εξουδετερώνει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη απόχρωση χρυσού/κίτρινου τόνου των μαλλιών.
Σαμπουάν υποστήριξης χρώματος, χωρίς αλάτι, σχεδιασμένο να σφραγίζει τα λέπια της τρίχας, εμποδίζοντας το ξεθώριασμα του χρώματος.
Η καλύτερη επιλογή conditioner για όλα τα βαμμένα μαλλιά, προστατεύει τα μαλλιά σας από το ξεθώριασμα, εγγυάται να διατηρήσει όμορφο νέο χρώμα σας.
Σαμπουάν silver/Βιολετί χρώμα, με κερατίνη, χωρίς αλάτι, για να εξουδετερώνει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη απόχρωση χρυσού/κίτρινου τόνου των μαλλιών.
Σαμπουάν μαλλιών με pH 2,6, σχεδιασμένο για λούσιμο στο κομμωτήριο, κλειδώνει το χρώμα μετά την εφαρμογή βαφής, δεν αφήνει το χρώμα να ξεθωριάσει.
Μαλακτική κρέμα για βαμμένα μαλλιά, σχεδιασμένη για μετά την βαφή Hair Passion, με pH 2.3, κλείνει τα λέπια της τρίχας και παρατείνει τη ζωή του χρώματος.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης