6.12 Λιλά βαθύ

Κωδικός: 07-600 6.12
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

ΧΡΩΜΑ 6.12. Λιλά βαθύ, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους. Pastel bafi mallion, λιλα χρωμα μαλλιων, παστέλ βαφες μαλλιών, μεταλλικά παστέλ χρώματα μαλλιών

Το χαμηλότερο ποσοστό της αμμωνίας σε ένα οξειδωτικό παστέλ χρώμα μαλλιών. Πλούσια χρωστική ουσία με μικρομόρια, για να εισχωρεί καλύτερα το χρώμα στην τρίχα. Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε  αμμωνία και πολύ πλούσια σε έλαια palm oil για να κρατάει μία σούπερ λάμψη με μεγάλη διάρκεια. Αναλογία μίξης 1 : 1 ½ .

HIR PSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE

Η HIR PSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε να επιτύχουμε μεταλλικά χρώματα που δεν ήταν δυνατόν να κατασκευαστούν πριν. Αυτές οι νέες χρωστικές ουσίες μας επιτρέπουν να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα για την σημερινή μόδα του χρώματος μαλλιών. Η τεχνολογία του χρώματος εμπλουτίστηκε με Keratin Infused SystemS (KISS), που εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα παραμείνουν αναδομημένα και σε άριστη κατάσταση, μετά την χρήση της μόνιμης βαφής μαλλιών.

ΜΙΞΗ ΒΑΦΗΣ HIR PSSION: 1 μέρος βαφής, με  1.5 μέρος οξυκρέμ BOOSTER. Π.Χ  50ml HIR PSSION ΒΑΦΗ + 75ml ΟΞΥΚΡΕΜ HIR PSSION BOOSTER.

Αν και η βαφή HIR PSSION είναι μια νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών, οι γενικοί κανόνες του χρώματος εξακολουθούν να ισχύουν.

Η προετοιμασία είναι σημαντικός παράγοντας για το επιθυμητό χρωματικό αποτέλεσμα. 

Η προτεραιότητα είναι το επίπεδο του ομοιόμορφου ξανοίγματος από τις ρίζες έως τις άκρες. Τα μαλλιά πρέπει να είναι ομοιόμορφα προ-ξανοιγμένα οποιαδήποτε σκιά  θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν έχουμε ξάνοιγμα έως 8-10 θα έχουμε σίγουρα φυσικό κίτρινο τόνο. Η τεχνολογία των μεταλλικών βαφών Hairpassion, είναι σχεδιασμένη να εφαρμόζεται πάνω σε κίτρινους τόνους και να μην αντιδρούν χρωματικά.

Η ΒΑΦΗ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ & ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΤΕΛ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PDF

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης