Μεταλλικές βαφές μαλλιών Passion


Μεταλλικές βαφές μαλλιών 100ml, σε 24 τέλειες αποχρώσεις που θα σας καταπλήξουν με το μεταλλικό αποτέλεσμα τους, μόνο για επαγγελματική χρήση. Μεταλλικές βαφές μαλλιών, μεταλλικό χρώμα μαλλιών, metallikes fabes mallivn, μεταλλική βαφή μαλλιών.

HAIRPASSION Keratin Infused SystemS. Επαγγελματικά  προϊόντα χρωματισμού,  εξειδικευμένα προϊόντα συντήρησης του χρώματος  και περιποίησης μαλλιών, εμπλουτισμένα με κερατίνη, Keratin Infused SystemS (KISS), που εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα παραμείνουν αναδομημένα και σε άριστη κατάσταση, μετά την χρήση της μόνιμης βαφής μαλλιών.

Μεταλλικές βαφές μαλλιών Hairpassion 100ml : Μια νέα γενιά μόνιμης βαφής μαλλιών. Για πρώτη φορά με την νέα τεχνολογία μας στο χρώμα μαλλιών Hairpassion, μπορέσαμε και επιτύχαμε μεταλλικά χρώματα μαλλιών, που δεν ήταν δυνατόν έως τώρα. Αυτές οι νέες χρωστικές ουσίες μαζί με τα ειδικά σχεδιασμένους ενισχυτές, τα οξυκρέμ (booster), μας επιτρέπουν να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα για την σημερινή μόδα του χρώματος μαλλιών. Ακολουθείστε  την μόδα!

Οξυζενέ σε κρέμα: σε 4 βαθμούς Vol 10, Vol  20, Vol 30, Vol 40, εμπλουτισμένα με κερατίνη και φυτικά έλαια που προστατεύουν μαλλιά και δέρμα.

Color lock shampoo & conditioner: Σαμπουάν και μαλακτική που κλειδώνει το χρώμα στα μαλλιά, εμπλουτισμένα με κερατίνη και με σύνθεση χωρίς αλάτι, κατά του φριζαρίσματος. Σχεδιασμένα  για χρήση στο κομμωτήριο, μετά την εφαρμογή της βαφής. Ισορροπεί το PH διασφαλίζοντας τη σταθερότητα & το αποτέλεσμα στο χρώμα.

Silver Anti-Yellow Shampoo: Το Ασημί/Βιολετί χρώμα του σαμπουάν, η χρήση του είναι μόνον για την εξουδετέρωση οποιουδήποτε ανεπιθύμητου χρυσού/κίτρινου τόνου των μαλλιών. Εμπλουτισμένο με κερατίνη και σύνθεση χωρίς αλάτι.

Color support shampoo & conditioner: Σαμπουάν & μαλακτική υποστήριξης τους χρώματος, σχεδιασμένο να σφραγίζει τα λέπια της τρίχας, εμποδίζοντας το ξεθώριασμα του χρώματος. Εμπλουτισμένο με κερατίνη και σύνθεση χωρίς αλάτι , για κάθε τύπο μαλλιών.

Color mask: Μάσκα μαλλιών με χρώμα, αναβιώνει, εντείνει και προσθέτει βάθος σε φυσικά ή βαμμένα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με κερατίνη.

Επαγγελματικές βαφές μαλλιών Hairpassion 100ml, εμπλουτισμένες με Κερατίνη, σε 24 αποχρώσεις που θα σας καταπλήξουν με το υπέροχο μεταλλικό χρώμα.
Οξυκρέμ οξυζενέ γαλακτώματα BOOSTER σε 7vol, 10vol. 20vol, 30vol, 40vol των 1000ml, ντεκαπάζ 500γρ και πάστες ξανοίγματος μαλλιών 200ml.
Μάσκα μαλλιών με χρώμα 200ml, ζωντανεύει, εντείνει και προσθέτει βάθος σε φυσικά ή βαμμένα μαλλιά, hairpassion.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top