Αρχικό Σετ 24 βαφών Hairpassion

Κωδικός: 07-624 ΚΙΤ HAIRPASSION
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΛ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. Η HAIRPASSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε να επιτύχουμε μεταλλικά χρώματα που δεν ήταν δυνατόν να κατασκευαστούν πριν. Αυτές οι νέες χρωστικές ουσίες μαζί με τα ειδικά σχεδιασμένους ενισχυτές, τα οξυκρέμ (booster), μας επιτρέπουν να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα για την σημερινή μόδα του χρώματος μαλλιών. Η τεχνολογία του χρώματος εμπλουτίστηκε με Keratin Infused SystemS (KISS), που εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα παραμείνουν αναδομημένα και σε άριστη κατάσταση, μετά την χρήση της μόνιμης βαφής μαλλιών.

ΜΙΞΗ ΒΑΦΗΣ HAIRPASSION: 1 μέρος βαφής, με  1.5 μέρος οξυκρέμ BOOSTER. Π.Χ  50ml HAIR PASSION ΒΑΦΗ + 75ml ΟΞΥΚΡΕΜ HAIR PASSION BOOSTER.

Αν και η βαφή HAIRPASSION είναι μια νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών, οι γενικοί κανόνες του χρώματος εξακολουθούν να ισχύουν. Η προτεραιότητα είναι το επίπεδο του ομοιόμορφου ξανοίγματος από τις ρίζες έως τις άκρες.Τα μαλλιά πρέπει να είναι ομοιόμορφα προ-ξανοιγμένα οποιαδήποτε σκιά  θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν έχουμε ξάνοιγμα έως 8-10 θα έχουμε σίγουρα φυσικό κίτρινο τόνο. Η τεχνολογία των μεταλλικών βαφών Hairpassion, είναι σχεδιασμένη να εφαρμόζεται πάνω σε φυσικούς κίτρινους τόνους και να μην αντιδρούν χρωματικά. Εάν το κίτρινο υπερισχύει και θέλουμε να κάνουμε βαφή σε ανοιχτό τόνο θα υπάρξει αντίδραση χρωματική. Π.Χ. έντονη κίτρινη απόχρωση σε συνδυασμό βαφής μπλε ή ασημί ανοιχτό μπορεί να δώσει πράσινο. Οι 24 υπέροχοι  μεταλλικοί χρωματισμοί πραγματικά θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα του.  Ακολουθείστε  την μόδα!

Το επαγγελματικό σετ περιλαμβάνει 24 βαφές μαλλιών των 100ml, δύο χρωματολόγια των βαφών σε μεταλλικές και παστέλ βαφές, 4 οξυκρέμ Booster των 1000ml.

HAIR PASSION COLOR LOCK SHAMPOO pH 2.6 για να σφραγίσει τα λέπια και το χρώμα στα μαλλιά άμεσα μετά την βαφή, άλλα και να αποφύγετε το ξεθώριασμα του χρώματος.

HAIR PASSION COLOR LOCK CONDITIONER pH 2.3 χρήση άμεσα μετά το λούσιμο για να κλειδώσει το χρώμα στα μαλλιά και να εξασφαλίσει αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Και τα δύο προϊόντα HAIR PASSION Color Lock Shampoo και HAIR PASSION Color Lock Conditioner, πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνον μετά την εφαρμογή της βαφής και όχι σαν γενικής χρήσης σαμπουάν και μαλακτική κρέμα.

☎ Τηλέφωνο παραγγελιών: 2310-839000

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PDF

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΤΕΛ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PDF

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΦΕΣ HAIR PASSION

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top