Μεταλλικές βαφές μαλλιών Hairpassion


ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ HAIRPASSION.

ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ  ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ.  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ...

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΘΑ ΠΑΘΙΑΣΤΕΙΤΕ... ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ.

Νέες μεταλλικές και παστέλ επαγγελματικές βαφές μαλλιών HAIR PASSION, για αυτούς που ακολουθούν την μόδα…!. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε να επιτύχουμε μεταλλικά χρώματα που δεν ήταν δυνατόν να κατασκευαστούν πριν. Χαρίζουν ένα χρωματικό αποτέλεσμα μοναδικό,  πλούσιο, υψηλής έντασης μεταλλικό χρώμα και μια σχεδόν ιριδίζουσα λάμψη. Οι παστέλ αποχρώσεις δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο έχουμε δει έως τώρα. Έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάσουν υπέροχα τα μαλλιά και χαρίζουν ένα μαγικό τρισδιάστατο αποτελέσματα. Η ονομασία τους <<μεταλλικές>> δεν είναι κυριολεκτική μια και οι βαφές δεν περιέχουν μέταλλα, αλλά χαρίζουν αυξημένη χρωματική αντανάκλαση. Η  τεχνολογία του χρώματος εμπλουτίστηκε με Keratin Infused SystemS (KISS), που εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα παραμείνουν αναδομημένα και σε άριστη κατάσταση, μετά την χρήση της μόνιμης βαφής μαλλιών.

Τα 24 επαγγελματικά μεταλλικά χρώματα των 100ml 1:1,5 μπορούν να εφαρμοστούν σε προ ξανοιγμένα μαλλιά,  σαν βαφή, με συνδυασμό περισσότερων αποχρώσεων σε διάφορα σημεία του κεφαλιού, σε ανταύγειες ή σε ombre τεχνική. Αν και η βαφή HAIR PASSION είναι μια νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών, οι γενικοί κανόνες του χρώματος εξακολουθούν να ισχύουν. Θα λατρέψετε τα ατσαλένια μεταλλικά χρώματα, θα παθιαστείτε με τα παστέλ και τις υπέροχες αποχρώσεις τους.  

Βαφές μαλλιών Hairpassion 100ml, με εκχυλίσματα κερατίνης,  90% οργανική σύνθεση, γκάμα από 24 μεταλλικές και παστέλ αποχρώσεις, η οποία εγγυάται την τέλεια σύνδεση μεταξύ του επιθυμητού χρώματος και του τελικού αποτελέσματος. Κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών σε βαφές μαλλιών. Καθαρές χρωστικές ουσίες μικρομορίων  χρώματος, που διαπερνούν βαθειά στην τριχοειδή ίνα για να δώσει την τρίχα πολύ έντονες και φωτεινές αντανακλάσεις. Το χαμηλότερο ποσοστό της αμμωνίας σε ένα οξειδωτικό χρώμα: το χρώμα είναι εμπλουτισμένο με  κερατίνη και  μαλακτικά φυτικά συστατικά, που χαρίζουν μια υπέροχη λάμψη.Πλούσια χρωστική ουσία με μικρομόρια, για να εισχωρεί καλύτερα το χρώμα στην τρίχα. Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε  αμμωνία και πολύ πλούσια σε έλαια palm oil για να κρατάει μία σούπερ λάμψη με μεγάλη διάρκεια. Αναλογία μίξης 1 : 1 ½

Επαγγελματικές βαφές μαλλιών Hairpassion,  μεταλλικό χρώμα μαλλιών, βαφές μαλλιών με κερατίνη, μεταλλικές αποχρώσεις μαλλιών. Ασημι γκρι βαφη μαλλιων, βαφη μαλλιων ξανθο γκρι, βαφη μαλλιων ασημι, silver  χρωμα μαλλιων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PDF

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΤΕΛ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PDF

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΦΕΣ HAIR PASSION

Έντονο σαντρέ καστανό σκούρο, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Έντονο σαντρέ ξανθό μεσαίο, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Έντονο σαντρέ ξανθό ανοιχτό, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Έντονο σαντρέ πολύ ανοιχτό ξανθό, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Μεταλλικό μπλε μελανιού, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Μεταλλικό μπλε της νύχτας, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Μεταλλικό μεσαίο ξανθό σταχτί, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Μεταλλικό ανοιχτό ξανθό σταχτί , μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Μεταλλικό πολύ ανοιχτό ξανθό σταχτί , μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Μεσαίο ξανθό θαλασσί , μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Ανοιχτό ξανθό θαλασσί , μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.
Πολύ ανοιχτό ξανθό θαλασσί, μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών hairpassion που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους.

Βλέπετε 1 - 12 από 29


Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top