Εκπαιδευτικές κούκλες κομμωτικής


Εκπαιδευτικές κούκλες κομμωτικής. Εκπαιδευτικά κεφάλια κομμωτικής Derma3x, με φυτεμένα 100% φυσικά μαλλιά ή με υψηλής αντοχής συνθετικά μαλλιά Smarthair,  για μαθητές κομμωτικής ή κομμωτές.

Εκπαιδευτικές  κούκλες  κομμωτικής,  με 100% φυσικά μαλλιά, που είναι φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με την ίδια πυκνότητα. Μέσα σε κάθε περιγραφή για τις κούκλες κομμωτικής  θα βρείτε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν  να επιλέξετε την τέλεια εκπαιδευτική κούκλα με φυσικό ή συνθετικό μαλλί,  για τις ανάγκες σας.

Η Zi.Da σας προσφέρει  μια ευρεία ποικιλία από κούκλες κομμωτικής που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το μήκος των μαλλιών, το χρώμα και την σύνθεση των μαλλιών. Ιδανικό εκπαιδευτικό κεφάλι κομμωτικής,  για σχολές και μαθητευόμενους, άλλα και για κομμωτές που θέλουν να δημιουργούν και να δοκιμάζουν  νέα κουρέματα,  χτενίσματα άλλα και νέες τεχνικές.  

Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής, 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με μήκος μαλλιού 30-35cm.
Εκπαιδευτικό κεφάλι κούκλα κομμωτικής με φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με μήκος μαλλιού 40cm.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής 40cm, με 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με την ίδια πυκνότητα.
Ανδρικό εκπαιδευτικό κεφάλι κομμωτικής, 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με μήκος μαλλιού 35-40cm.
Εκπαιδευτικό κεφάλι κομμωτικής ανδρικό με μούσι, 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι, μήκος μαλλιού 25cm.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής με 50% φυσικά μαλλιά και 50% τεχνητά μαλλιά smart hair, μια ιδανική λύση για εκπαίδευση σε κούρεμα και χτένισμα.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής με μακριά μαλλιά, μήκος 60cm κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας συνθετικό μαλλί smarthair σε καστανό χρώμα.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής με μακριά ξανθά μαλλιά 60cm, με υψηλής ποιότητας συνθετικό μαλλί smarthair, χρώμα μαλλιού ξανθό ανοιχτό.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top