8.011 Ανοιχτό ξανθό θαλασσί

Κωδικός: 07-600 8.011
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

ΧΡΩΜΑ 8.011. Ανοιχτό ξανθό θαλασσί  , μεταλλικά χρώματα βαφής μαλλιών που θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους. Bafes mallion gri xroma, ασημι χρωμα μαλλιων, γκρι βαφή μαλλιών, μεταλλικά χρώματα μαλλιών.

Βαφές μαλλιών Hairpassion 100ml, με εκχυλίσματα κερατίνης,  90% οργανική σύνθεση, η οποία εγγυάται την τέλεια σύνδεση μεταξύ του επιθυμητού χρώματος και του τελικού αποτελέσματος. Καθαρές χρωστικές ουσίες μικρομορίων  χρώματος, που διαπερνούν βαθειά στην τριχοειδή ίνα για να δώσει την τρίχα πολύ έντονες και φωτεινές αντανακλάσεις. Το χαμηλότερο ποσοστό της αμμωνίας σε ένα οξειδωτικό χρώμα. Πλούσια χρωστική ουσία με μικρομόρια, για να εισχωρεί καλύτερα το χρώμα στην τρίχα. Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε  αμμωνία και πολύ πλούσια σε έλαια palm oil για να κρατάει μία σούπερ λάμψη με μεγάλη διάρκεια. Αναλογία μίξης 1 : 1 ½ .

HIR PSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

Η HIR PSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε να επιτύχουμε μεταλλικά χρώματα που δεν ήταν δυνατόν να κατασκευαστούν πριν. Αυτές οι νέες χρωστικές ουσίες μαζί με τα ειδικά σχεδιασμένους ενισχυτές, τα οξυκρέμ (booster), μας επιτρέπουν να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα για την σημερινή μόδα του χρώματος μαλλιών. Η τεχνολογία του χρώματος εμπλουτίστηκε με Keratin Infused SystemS (KISS), που εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα παραμείνουν αναδομημένα και σε άριστη κατάσταση, μετά την χρήση της μόνιμης βαφής μαλλιών.

ΜΙΞΗ ΒΑΦΗΣ HIR PSSION: 1 μέρος βαφής, με  1.5 μέρος οξυκρέμ BOOSTER. Π.Χ  50ml HIR PSSION ΒΑΦΗ + 75ml ΟΞΥΚΡΕΜ HIR PSSION BOOSTER.

Αν και η βαφή HIR PSSION είναι μια νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών, οι γενικοί κανόνες του χρώματος εξακολουθούν να ισχύουν.

Η προτεραιότητα είναι το επίπεδο του ομοιόμορφου ξανοίγματος από τις ρίζες έως τις άκρες. Τα μαλλιά πρέπει να είναι ομοιόμορφα προ-ξανοιγμένα οποιαδήποτε σκιά  θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν έχουμε ξάνοιγμα έως 8-10 θα έχουμε σίγουρα φυσικό κίτρινο τόνο. Η τεχνολογία των μεταλλικών βαφών Hairpassion, είναι σχεδιασμένη να εφαρμόζεται πάνω σε κίτρινους τόνους και να μην αντιδρούν χρωματικά.

Η ΒΑΦΗ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ & ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ PDF

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top