Αυτοκόλλητη τρέσα μαλλιών χρώμα #2

Κωδικός: 80-002 Χρώμα #2
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Αυτοκόλλητη τρέσα μαλλιών  Derma3x

Η ποιότητα κατασκευής της είναι από 100% PREMIUM Remy Caucasian φυσική τρίχα, με την καλύτερη επεξεργασία της για έξτρα αντοχή. Συσκευασία 20 κομμάτια αυτοκόλλητης τρέσας, συνολικό βάρος μαλλιού περίπου 50γρ. Κάθε τρέσακι είναι πλάτους 4 cm Χ 0,90cm, μήκος μαλλιού 50 cm και βάρους περίπου 2,5gr. 

Στην πάνω πλευρά του έχει ειδική αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως που στερεώνει την αυτοκόλλητη τρέσα στα μαλλιά σας, εύκολη τοποθέτηση και ανάλαφρη αίσθηση, για πλούσια μακριά μαλλιά. Η ειδική αυτή αυτοκόλλητη ταινία Walker, είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και δεν ξεκολλά με το λούσιμο ή με το χτένισμα των μαλλιών. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οι αυτοκόλλητες τρέσες μπορούν να επανατοποθετηθούν και έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέες τρέσες. Διαθέσιμες επαναληπτικές κολλήσεις σε ταινίες διπλής όψης Walker για τις αυτοκόλλητες τρέσες. 

  • Ανάλαφρη αίσθηση με άνεση στα πρόσθετα μαλλιά πάνω σου
  • Φυσικό αποτέλεσμα που δεν είναι ορατό, λόγο των πολύ λεπτών σημείων ένωσης
  • Μπορούν να τοποθετηθούν πιο κοντά στη ρίζα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.
  • Εύκολη αφαίρεση και μπορούν να επανατοποθετηθούν όποτε θέλετε
  • Ιδανική λύση για μικρότερη κάλυψη του κεφαλιού ή για να κάνετε υπέροχες ανταύγειες, χωρίς να ταλαιπωρήσετε τα δικά σας μαλλιά, θα χρειαστείτε 20 κομμάτια 1 συσκευασία αυτοκόλλητης τρέσας.
  • Για μία πλήρη κάλυψη κεφαλιού θα χρειαστείτε περίπου 40 κομμάτια αυτοκόλλητης τρέσας (2 συσκευασίες). Τα κομμάτια τοποθετούνται ζευγάρι (δύο μαζί) κρατώντας ανάμεσα τους τα δικά σας μαλλιά. Αυτοκόλλητη τρέσα μαλλιών.
Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top