Αλογοουρά ποστίς με φυσικό μαλλί


Αλογοουρά και ποστίς με φυσική τρίχα, σε διάφορα χρώματα σε 100% φυσικά remy μαλλιά, ποστίς και πρόσθετα μαλλιά για υπέροχες αλλαγές που θα συναρπάσουν.

Ένα υπέροχο αξεσουάρ με φυσική τρίχα, ιδανικό για βραδινά ή και νυφικά χτενίσματα. Θα σας καταπλήξουν με το αποτέλεσμα τους. Δυνατότητα να κουρευτεί και να χτενισθεί σύμφωνα με τα δικά σας μαλλιά, μπορείτε να κάνετε μπούκλες, πιστολάκι και γενικά μπορείτε να κάνετε ότι κάνετε και στα δικά σας μαλλιά.

Αλογοουρά με φυσικό μαλλί, μήκος μαλλιού 50-55cm, πυκνότητα 7 σειρές τρέσας των 15cm πλάτος, σταθεροποίηση με κλιπ ασφαλείας και λάστιχο.
Αλογοουρά με φυσικό μαλλί, μήκος μαλλιού 55cm, πυκνότητα 7 σειρές τρέσας των 15cm πλάτος, σταθεροποίηση με κλιπ ασφαλείας και λάστιχο, κατόπιν παραγγελίας.
Ποστίς φυσικό μαλλί με κλάμερ, μήκος 45cm, σε διάφορα χρώματα σε 100% φυσικά remy μαλλιά, ποστίς και πρόσθετα μαλλιά για υπέροχες αλλαγές που θα συναρπάσουν.
Ποστίς φυσικό μαλλί, μήκος 50cm, σε διάφορα χρώματα σε 100% φυσικά remy μαλλιά, ποστίς και πρόσθετα μαλλιά για υπέροχες αλλαγές που θα συναρπάσουν.
Ένα υπέροχο ποστίς με φυσικό μαλλί, ιδανικό για βραδινά ή και νυφικά χτενίσματα, μήκος μαλλιού 55cm, κατασκευασμένο σε μαλακή βάση, σταθεροποίηση με χτενάκι.
Ποστίς φυσική τρίχα, μήκος 40cm, σε διάφορα χρώματα σε 100% φυσικά remy μαλλιά, ποστίς και πρόσθετα μαλλιά για υπέροχες αλλαγές που θα συναρπάσουν.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top