Κρέμα STIRANTE ισιωτική μαλλιών 120ml

Κωδικός: 07-769 CREMA STIRANTE 120ml
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Eπαγγελματική κρέμα ισιώματος μαλλιών 120ml

Γρήγορη θεραπεία με τη χρήση παραδοσιακής τεχνολογίας, εγγυάται ένα  άριστο ίσιωμα  μαλλιών. Εμπλουτισμένη  με φυτική  κερατίνη που δυναμώνει και ενυδατώνει  τα μαλλιά. Ισιωτική μαλλιών, ίσιωμα μαλλιών, ισιωτική μαλλιών κερατίνης, λείανση μαλλιών.

Οδηγίες   χρήσης

Εφαρμόζεται το προϊόν  σε  νωπό μαλλί  ξεκινώντας από το λαιμό και προχωρώντας προς το μπροστινό μέρος της κεφαλής  χωρίζοντας  τα μαλλιά σε τομείς. Διατηρώντας απόσταση μισό εκατοστό μακριά από το τριχωτό της κεφαλής , εφαρμόστε την κρέμα με ένα πινέλο κατά μήκος της τρίχας. Ολοκληρώστε  την εφαρμογή  με τη διανομή του προϊόντος με μια  χτένα για να τεντώσει τα μαλλιά πιο αποτελεσματικά. Ακολουθήστε τον χρόνο ρύθμισης όπως αναφέρεται. Ελέγξτε την κατάσταση των μαλλιών κάθε 3 λεπτά. ΜΗΝ εφαρμόζετε το προϊόν στο δέρμα. ΜΗΝ   χρησιμοποιείτε  μεταλλικά  εργαλεία.

Καθορισμός του χρόνου

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών (φυσικό ή βαμμένο) και το πάχος, η συνιστώμενη διάρκεια είναι

τύπος μαλλιών                                   φυσικό μαλλί                                  βαμμένο μαλλί

κανονικό μαλλί                                 από 5 έως 15 λεπτά                      από 5 έως 10 λεπτά

χοντρό μαλλί                                      από 8 έως 15 λεπτά                     από 7 έως 15 λεπτά      

 

  Μετά την αναφερόμενη ώρα ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό και μια χτένα χτενίστε καλά διασφαλίζοντας ότι έχετε αφαίρεση όλο το προϊόν από την τρίχα σας. Στεγνώστε με μια πετσέτα και εφαρμοστέ το φιξάρισμα στο μαλλί σας αφήνοντας το για 5 λεπτά και στην συνεχεία τα λούζετε πολύ καλά. Απλώστε  μαλακτική αν αυτό είναι απαραίτητο. 120ml του προϊόντος είναι επαρκής για 1  εφαρμογή σε  σγουρά μαλλιά  μεσαίου μήκους.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αποφύγετε  επαφή με τα ματιά. Αν έρθει το προϊόν σε επαφή με τα ματιά ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Φοράτε κατάλληλα γάντια. Περιέχει αμμωνία, θειογλυκολική .Ακολουθείσθε τις οδηγίες . Μακριά από παιδιά .  Για επαγγελματική χρήση .

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης