Ψαλίδι κουρέματος 5'' Κωδ.20-205

Κωδικός: 20-205 Suntachi AB 50
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Kansai / Suntachi

Επαγγελματικά ψαλίδια κουρέματος και φιλαρίσματος. Με ιδιαίτερο φινίρισμα γυαλισμένα και φτιαγμένα από πρώτης ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα Ιαπωνίας, εξασφαλίζει αντοχή στις λεπίδες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με ανατομική λαβή δαχτύλων που εξασφαλίζει άνεση στο πιάσιμο, χωρίς να κουράζει τα δάχτυλα κατά το κούρεμα.

Ο κύριος παράγοντας της ποιότητας και της άψογης λειτουργικότητας των ψαλιδιών, βασίζεται στην ιαπωνική τέχνη κατασκευής χειροποίητων σπαθιών samurai. Τα καλής ποιότητας ψαλίδια μαλλιών Kansai & Suntachi, είναι κατασκευασμένα από Hitachi steel, ένα κράμα Ιαπωνικού ανοξείδωτου χάλυβα, άνθρακα και χρωμίου για μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή στο χρόνο. Τα χειροποίητα επαγγελματικά ψαλίδια  κουρέματος Suntachi είναι το κορυφαίο επίτευγμα των έμπειρων μεταλλουργών και συνδυάζουν  τα πιο εκλεκτά υλικά με  την άψογη επεξεργασία, που κάνουν το κάθε ένα  μοναδικό σε κατασκευή και εργονομία. Ψαλίδια κουρέματος Kansai Suntachi, ψαλίδι μαλλιών Kansai, επαγγελματικά ψαλίδια κουρέματος, ψαλίδια αραιώματος με δόντια.

Απολαύστε και εσείς την απόλυτη αίσθηση κουρέματος που προσφέρουν τα ψαλίδια κουρέματος & αραιώματος Suntachi και απογειώστε τις τεχνικές σας!

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top