Θεραπεία τριχόπτωσης MOOD


Θεραπεία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης , ιδανική για εύθραυστα, εξασθενημένα μαλλιά που αραιώνουν. Κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλά, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα,  που αυξάνει  την ποσότητα των τριχών στην φάση ανάπτυξης, καταπολεμά την απώλεια και λέπτυνση των μαλλιών.

  • Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης,  ιδανικό για εύθραυστα ή λεπτά μαλλιά. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη PP για να αυξήσουν  τη σύνθεση κερατίνης,  Acai εκχύλισμα με αντιοξειδωτική δράση και Πανθενόλη που προσθέτει ενυδάτωση. Συσκευασία 400ml.  Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς  paraben.
  • Θεραπεία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και για ανάπτυξη νέων μαλλιών, ιδανική για εύθραυστα, εξασθενημένα μαλλιά που αραιώνουν. Κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλά, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα,  που αυξάνει  την ποσότητα των τριχών στην φάση ανάπτυξης, καταπολεμά την απώλεια και λέπτυνση των μαλλιών. Συσκευασία των 100 ml με ακροφύσιο έως και 66 εφαρμογές.  Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς  paraben.

Θεραπεία τριχόπτωσης, σαμπουάν τριχόπτωσης, θεραπεία αραίωσης μαλλιών, ανάπτυξη νέων μαλλιών

Θεραπεία για καταπολέμηση της τριχόπτωσης κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλα, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, που αυξάνει την ποσότητα των τριχών στην φάση ανάπτυξης.
Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, με βιταμίνη PP για να αυξήσουν την κερατίνη, με Acai εκχύλισμα με αντιοξειδωτική δράση και Πανθενόλη που προσθέτει ενυδάτωση.
Σαμπουάν και θεραπεία τριχόπτωσης, κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, πυκνώνει την ποσότητα των μαλλιών, καταπολεμά την απώλεια.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης