Μηχάνημα θερμικό Connector Iron ΚΩΔ. 73-027

Κωδικός: 73-027 iron
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Θερμικό πιστόλι προσθετικής κόλλησης εξτένσιον,mixanimata ergaleia extensions, κόλληση εξτενσιονς, θερμικό μηχάνημα εξτενσιον, μηχάνημα extension.

Υπάρχουν  διάφορα μοντέλα επαγγελματικών θερμικών  μηχανημάτων για την τοποθέτηση των πρόσθετων μαλλιών extensions. Όλα τα θερμικά μηχανήματα  έχουν θερμικές άκρες με αντί κολλητική επικάλυψη Tefal και αναπτύσσουν  θερμοκρασία  έως  200° C. Δεν καταστρέφει τα μαλλιά και είναι ιδανικά για την τοποθέτηση  εξτένσιον  υψηλής ποιότητας με ένωση κερατίνης,  σε στρόγγυλη ή πλακέ μορφή.  Η διαδικασία εφαρμογής είναι πολύ απλή, αρκεί να έχετε εκπαιδευθεί για  τον  σωστό τρόπο τοποθέτησης  των εξτένσιον.  Αυτό είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο που πρέπει να έχει κάθε κομμωτήριο που ασχολείται με την προσθετική μαλλιών.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Κωδικός 73-027
  • Χρώμα Μαύρο
  • Καλώδιο 3 μέτρων
  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Με Tefal αντί κολλητική επίστρωση στις θερμικές άκρες
  • Υποδοχή τοποθέτησης θερμικών ακρών σε σχήμα U
  • Με  ρυθμιστή θερμοστάτη προστασίας.
  • Ανώτατη θερμοκρασία έως 200° C.

ΧΡΗΣΗ:

Τοποθετήστε στην πρίζα και περιμένετε 1-2 λεπτά πριν τη χρήση. Πάντα να το βγάζετε από την πρίζα μετά την χρήση του. Προσοχή να το χρησιμοποιείτε σε στεγνά μαλλιά και να μην έρθει σε επαφή με νερό ή οποιοδήποτε υγρό.

Μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά εργαλεία προσθετικής μαλλιών, Θερμικά πιστόλια τοποθέτησης εξτένσιον, αφαίρεση εξτένσιον, κρικάκια  τοποθέτης τρέσας, κρικάκια με σιλικόνη ring loop, πενσάκια τοποθέτησης & αφαίρεσης τρέσας, κερατίνη για εξτένσιον, χρωματολόγιο φυσικών μαλλιών. 

Καθαρίστε τις μύτες μετά την χρήση με πανί, μήν το ξύνετε με αιχνηρά αντικείμενα θα αφαιρέσετε την tefal αντικολλητική επικάλυψη του. Προσοχή μην το ξεχάσετε για πολλές ώρες στην μπρίζα, μπορεί να καεί ο θερμοστάτης του. 

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top