ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ CONDITIONER MANE


Σαμπουάν Mane Hair Thickening , κατασκευασμένο ειδικά για να πυκνώνει, να προστατεύει και να ενδυναμώνει τα μαλλιά σας, βοηθώντας τα να ξαναφυτρώσουν πιο δυνατά και γεμάτα υγεία. Διατίθεται σε σωληνάριο των 100 ml, που μπορεί να ταξιδέψει μαζί σας στις αποσκευές ή τις αθλητικές τσάντες σας για να συμπληρώσει  την  περιποίηση των μαλλιών.

Το σαμπουάν Mane Hair Thickening είναι unisex και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με το Mane Hair Thickener σπρέι όσο και με Mane Hair Thickening ίνες πύκνωσης.

Το Mane Hair Thickening Conditioner έχει δημιουργηθεί ειδικά για να προσθέτει όγκο και νεύρο στα μαλλιά σας, αφήνοντάς όμως ένα υπέροχο αίσθημα θρέψης, αλλά  χωρίς να τα βαραίνει. Αφού χρησιμοποιήσετε αυτό το υπέροχο  ελαφρύ μαλακτικό, τα μαλλιά σας θα είναι πιο γεμάτα και πιο χοντρά.

Σαμπουάν Mane Hair Thickening , κατασκευασμένο ειδικά για να βοηθάει τα αδύναμα μαλλιά να πυκνώνουν και να φυτρώσουν πιο δυνατά, γεμάτα υγεία, συσκευασία 100ml.
Mane Hair Thickening Conditioner 100ml, έχει δημιουργηθεί ειδικά για να προσθέτει όγκο και νεύρο στα μαλλιά με ένα υπέροχο αίσθημα θρέψης, χωρίς να τα βαραίνει.Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top