Κωδ 81-810 Φράντζα S/H Χρώμα #1/6

Κωδικός: 81-810 Φράντζα S/H #1/6
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Αποκτήστε φράντζα χωρίς να  κουρέψετε τα μαλλιά σας, φράντζες με αφέλειες, πλαϊνές φράντζες ή ειδικές φράντζες κορυφής για αραίωση. 

Φράντζα ποστίς μαλλιών, φτιαγμένη με υψηλής ποιότητος και θερμικής αντοχής συνθετική τρίχα smarthair με αντοχή σε χτενίσματα με θερμικά εργαλεία έως 180 βαθμών, χωρίς να καταστραφεί.

Αλλάξτε το στυλ σας με αυτή τη φράντζα, δώστε όγκο ή καλύψτε οποιαδήποτε αραίωση στην κορυφή, μπροστά ή στα πλαϊνά μέρη του κεφαλιού σας. Έχει χειροποίητο τελείωμα για να μην ξεχωρίζει από τα μαλλιά σας, μεγάλη πυκνότητα και μακριά πλαϊνά μέρη, εφαρμόζετε με 3 κλιπ ασφαλείας.

Δυνατότητα να κουρευτεί σύμφωνα με το μέτωπο σας ή να χτενισθεί στο πλάϊ, με υψηλής ποιότητος και θερμικής αντοχής συνθετική τρίχα smarthair, που έχει μεγάλη αντοχή σε χτενίσματα με θερμικά εργαλεία έως 180 βαθμών, χωρίς να καταστραφεί.Το μαλλί smarthair μπορεί να χτενισθεί με σεσουάρ σε χαμηλή θερμοκρασία ή με ηλεκτρική πρέσα εώς 180 βαθμών. Εάν η τρίχα χάσει την αρχική της υφή, μπορεί να χτενισθεί και να ξαναγίνει λεία και απαλή, φραντζα μαλλιών πρόσθετη, συνθετική φράντζα, ποστίς φράντζα, frantza postis mallivn.

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top