Μηχάνημα κρύας κόλλησης extensions Ultrasonic κωδ.73-030

Κωδικός: 73-030 Ultrasinic
Είσαι επαγγελματίας; Κάνε είσοδο για να δεις τιμές χονδρικής.

Μηχάνημα προσθετικής εξτένσιον με τεχνολογία υπέρηχων κρύας κόλλησης Ultrasonic. Εύκολη και άμεση τοποθέτηση με κάθε είδους κερατίνης σας δίνει την ευκολία να κάνετε πλακέ ή στρόγγυλες ενώσεις στα εξτένσιονς. Αυτό το μηχάνημα λειτουργεί με υπέρηχους, χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση  εξτένσιον σε μαλλιά με λεπτή τρίχα ή σε πολύ κατεστραμμένα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνει καθόλου με θερμοκρασία. Είναι καινοτόμο δεδομένου ότι αυτό είναι συνδεδεμένο στην πρίζα αλλά δεν  παράγει κάποιο είδος της θερμότητας. Η διαδικασία εφαρμογής απαιτεί να έχετε εκπαιδευθεί για  τον  σωστό τρόπο τοποθέτησης  των εξτένσιον.   Αν θέλετε την καλύτερη τεχνολογία στο κομμωτήριο σας, μια συσκευή προσθετικής μαλλιών με υπερήχους είναι το εργαλείο που χρειάζεστε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Κωδικός 73-030
  • Χρώμα Μαύρο
  • Καλώδιο 3 μέτρων
  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Πλακέ ακροδέκτες
  • Με ρυθμιστή υπερήχων και διακόπτη ON/ OFF
  • Χωρίς θερμοκρασία

ΧΡΗΣΗ:

Τοποθετήστε στην πρίζα και ρυθμίστε την δύναμη των υπερήχων στο MAX. Με το που θα ενώσετε της δυο άκρες θα ενεργοποιηθούν οι υπέρηχοι για να λιώσουν την κερατίνη. Προσοχή να το χρησιμοποιείτε σε στεγνά μαλλιά και να μην έρθει σε επαφή με νερό ή οποιοδήποτε υγρό.

Μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά εργαλεία προσθετικής μαλλιών, Θερμικά πιστόλια τοποθέτησης εξτένσιον, αφαίρεση εξτένσιον, κρικάκια  τοποθέτης τρέσας, κρικάκια με σιλικόνη ring loop, πενσάκια τοποθέτησης & αφαίρεσης τρέσας, κερατίνη για εξτένσιον, χρωματολόγιο φυσικών μαλλιών. 

Δελφών 8, 54640 Θεσσαλονίκη      Τηλ: 2310 839173, 2310 888832      Google map

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
back to top