Θεραπεία κερατίνης aloekeraplex


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ  ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ

SPECIAL ONE STRAIGHT ALOEKERAPLEX

Η επαγγελματική θεραπεία κερατίνης είναι μια λύση για την περιποίηση των μαλλιών. Με εκχυλίσματα Αλόης & κερατίνη, μελετήθηκε για την αποκατάσταση της δομής, την πειθαρχία, την εξάλειψη του φριζαρίσματος και των κατσαρών μαλλιών.Χωρίς Formaldehyde, Parapen, PNG, Sulfate,Sodium Chloride.   Η θεραπεία αλόης και κερατίνης είναι μια επαγγελματική λύση για την περιποίηση των μαλλιών, μελετήθηκε για την αποκατάσταση της δομής, την πειθαρχία, την εξάλειψη του φριζαρίσματος και των κατσαρών μαλλιών. Χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα ίσια, λεία απαλά μαλλιά. Μια νέου τύπου φόρμουλα που εγγυάται την επιτυχία, συνδυασμοί που περικλείουν όλες τις εξαιρετικές ιδιότητες του κάθε φυτικού συστατικού, σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανονισμούς για την υγεία από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα και το Ευρωπαϊκό υπουργείο Υγείας. Θεραπεία κερατίνης aloekeraplex.

Η επίδραση της θεραπείας μπορεί να διαρκέσει από 4 μήνες έως και 6 μήνες ανάλογα την ποιότητα του μαλλιού. 

Εμπλουτισμός μαλλιών με μίγμα βιταμινών & κερατίνης  απευθείας στον πυρήνα της τρίχας μέσο θερμό λειαντικής εφαρμογής. Keratin treatment sysstems.

Ποιά γυναίκα δεν ονειρεύεται να έχει όμορφα, λεία, απαλά μεταξένια μαλλια.

Για κάθε τύπο μαλλιών και ανεξαρτήτου κατάστασης που βρίσκονται.

• Δώστε την επιθυμητή λύση σε μαλλιά άναρχα, φριζαρισμένα, ταλαιπωρημένα, βαμμένα χωρίς ζωή.

• Δημιουργείστε πελάτες πιστούς σε σας βασισμένοι στην παγκόμια προσφορά ομορφιάς.

ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΙΣΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ

Η θεραπεία δεν έχει άσχημες οσμές και αναθυμιάσεις, λόγω του ότι δεν περιέχει δραστικά χημικά.

Εμπλουτισμός μαλλιών με μίγμα βιταμινών & κερατίνης, για κάθε τύπο μαλλιών και ανεξαρτήτου κατάστασης που βρίσκονται, Θεραπεία κερατίνης ALOEKERAPLEX, θεραπεία κερατίνης, ισιωτική μαλλιών, κερατίνη μαλλιών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SPECIAL ONE STRAIGHT

S1 500ml σαμπουάν το Νο 1ο βήμα της θεραπεία κερατίνης, καθαρίζει τα μαλλιά ανεβάζει το pH στο 8,5 προετοιμάζει για την εφαρμογή της λείανσης με S2.
S2 500ml aloekeraplex θεραπεία κερατίνης λείανσης μαλλιών, μεταμορφώνει τα σπαστά φριζαρισμένα μαλλιά, σε υπέροχα λεία, μαλακά, μεταξένια & λαμπερά.
S1 500ml + S2 500ml Kit aloekeraplex, θεραπεία κερατίνης λείανσης μαλλιών, μεταμορφώνει τα σπαστά φριζαρισμένα μαλλιά, σε υπέροχα λεία & λαμπερά.
Σαμπουάν αναδόμησης χωρίς αλάτι, για φριζαρισμένα, ξηρά πολύ ταλαιπωρημένα ή για την συντήρηση σε μαλλιά με θεραπεία λείανσης κερατίνης.
Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης & αποκατάστασης, για αδύναμα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, με εκχυλίσματα lingonberry και πρωτεΐνης, θρέφει τα μαλλιά σε βάθος.
Λάδι θρεπτικό προστασίας, με βιταμίνες & πανθενόλη, προστατεύει τις άκρες από την θερμοκρασία κατά τη χρήση πρέσας, βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης